Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Victoria’s Secret’in en yeni Bralette koleksiyonu

Yeni melekler Taylor Hill, Elsa Hosk ve Martha Hunt Victoria's Secret'ın merakla beklenen Bralette koleksiyonunun tanıtımı için tüm ...

Yeni melekler Taylor Hill, Elsa Hosk ve Martha Hunt Victoria's Secret'ın merakla beklenen Bralette koleksiyonunun tanıtımı için tüm dünyayla aynı anda canlı yayındaydı. Dünya basınından gelen soruları yanıtlayan melekler, şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Melekler T aylor Hill, Elsa Hosk ve Martha Hunt Victoria’s Secret’in Bralette Koleksiyon lansmanı için uluslararası canlı medya etkinliği düzenledi!

“Desteksiz Sütyenler Artık Çok Seksi!”

New York'ta Victoria’s Secret Melekleri Taylor Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt 'ın katılımıyla yepyeni Bralette koleksiyonunun tanıtımı yapıldı.



Meleklerin katıldığı bu lansmanda dünyanın dört bir yanından basın mensupları sorular sordular. Soru cevaplar ve tüm yayın dünya ile canlı yayınla paylaşıldı.

En yeni melekler rengarenk ve çok trend olan bu koleksiyonu nasıl kullandıklarını ve nerede giydiklerini anlattılar. Herkesin dolabında mutlaka olması gereken bir model olan Braletteler her kıyafetin içine giyilebileceği gibi, tek başına giyildiğinde de tarzınızı tazeliyor. Kadınlar artık rahatsız balenli sütyenleri giymek zorunda değiller. Aynı anda şık, trend, rengarenk ve konforlu olabilirler.

Victoria’s Secret’in en yeni Bralette koleksiyonu yedi farklı desteksiz Bralette modeli ve geniş renk seçeneklerini en küçükten en büyük bedenlere kadar her kadın için sunuyor.

New York City lansmanının ardından Taylor Hill, Kanada, Montreal ve Los Angeles'da Bralette koleksiyonunun tanıtımına devam edecek. Melek Martha Hunt ise Houston'a gidecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe