Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bora Kozanoğlu çekimi ile yaza giriş yaptı

Hem yeni sezon ürünleri, hem de çok avantajlı kampanyaları ile moda dünyasına yön veren Morhipo, yaz sezonuna bomba gibi bir çekimle baş...


Hem yeni sezon ürünleri, hem de çok avantajlı kampanyaları ile moda dünyasına yön veren Morhipo, yaz sezonuna bomba gibi bir çekimle başlangıç yaptı.

Moda dünyasına yön veren online büyük mağaza Morhipo.com, özel kampanyaların, alışveriş dostu Hopi’li fırsatların ve sıcak havalara özel avantajların da hız kazanacağı Yaz sezonunda yepyeni markalar ve ürünleri müşterilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Sıcak yaz temalı çekimde, Morhipo.com’un ünlü yüzü Türkiye windsurf şampiyonu Bora Kozanoğlu kameralar karşısına geçerken kendisine iki güzel model de eşlik etti. Pembe, mavi, bej gibi yaz renklerinin ağırlıklı olduğu çekimin ilk bölümünde jean, tulum ve keten gömlekler öne çıkan parçalar arasındaydı. Emirgan La Boom ve Yeniköy Gazebo Restaurant’ta yapılan bu çekimlerde Morhipo.com ekibi neşesiyle de dikkat çekti.

Çekimin ikinci bölümü için seçilen mekân ise Kilyos Suma Beach oldu. Geometrik desenlerin, püsküllü esintilerin; fosforlu parlak renklerle öne çıktığı çekime Morhipo.com’un yaz enerjisi ve heyecanı da yansıdı.

2007 windsurf slalom resmi dünya şampiyonasında dünya ikinciliği ile Türkiye'nin adını daha yukarılara taşıyan Bora Kozanoğlu, 2009 yılında PWA finalini kazanan ilk Türk sporcu olmuştu. Kozanoğlu ayrıca 2012 yılı windsurf dünya ikincisi ve Avrupa üçüncüsüdür.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe