Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkekte Sıra Dışı Tonlar

Sıra dışı tonlar, cesaretinden vazgeçmeyen erkekler için Cacharel’in yeni sezon tasarımlarında su yüzüne çıkıyor.  Doğadan alınan ilha...


Sıra dışı tonlar, cesaretinden vazgeçmeyen erkekler için Cacharel’in yeni sezon tasarımlarında su yüzüne çıkıyor. 

Doğadan alınan ilhamın yoğun izlerini taşıyan koleksiyonda gül kurusu, moka, deniz ve gökyüzündeki mavi tonlar, su yeşili, çikolata, kum rengi ön planda. Fransız ekolü, sokağın ritmi ve doğanın dinginliğini bir araya getiren tasarımlar ile bahara göz kırpıyor.

Doğal Palet

Doğada bulunan renk ve desenleri giyilebilir hale getiren Cacharel, iş hayatından hafta sonu kaçamaklarına, rahat mekanlardan davetlere kadar yine yer ve zamana göre evrilebilen ve şıklığı rahatlıkla yansıtabildiği farklı tasarım seçenekleri sunuyor. Farklı tonlardaki pantolon, gömlek, takım elbise, ceket ve yelekleri; ayakkabı, kemer, fular ve kravat gibi aksesuarlarla harmanlayarak çeşitli stillerde kullanmak mümkün.


Sıra dışı renk tonları kullanmakla sınırlı kalmayan marka, sahildeki şemsiyelerin uydu görüntüsü, yine uydu yoluyla elde edilen dalga motifleri, balık kılçıkları, Latin Amerika çini motifleri gibi sıra dışı desenlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Palmiyelerin ferah gölgesinden sokak ışıklarına kadar her an sizinle olacak, rafine şıklık ve rahatlığı bir arada bulunduran özgün tasarımlar ile alışılmış kalıpların dışına çıkıyorsunuz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe