Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Günün Her Saatine Uygun Tasarımlar

Modern ve iddialı koleksiyonlar, günün her saati için uygun tasarımları ile kadınların hayatını kolaylaştırıyor. Farklı şekillerde kombi...


Modern ve iddialı koleksiyonlar, günün her saati için uygun tasarımları ile kadınların hayatını kolaylaştırıyor. Farklı şekillerde kombinlenen parçaları ile de modaseverleri günden geceye taşıyor.

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE’ın, fark yaratan ve yazın renklerinden ilham alan Uzak Diyarlar Koleksiyonu’nda günün her saatine uygun tasarımlar bulmak mümkün. Renkli, iddialı, kendi içinde rahatlıkla farklı şekillerde kombinlenen özgün parçalardan oluşan NGSTYLE’ın 2016 Yaz Koleksiyonu Uzak Diyarlar ile günlük hayatın her noktasında, işyerinde, iş sonrası sosyal hayatta çok daha rahat ve şık hissedebilirsiniz. Metropol hayatının koşuşturmasında, kadınları rahatlatan çözümler sunan NGSTYLE tasarımlarına ufak bir aksesuar, kemer veya bir ayakkabı değişikliğiyle günden geceye de rahatlıkla devam edebilirsiniz.

Bahar ve yaz aylarının tüm renklerinden ilham alan Uzak Diyarlar Koleksiyonu, “Gölgeli Kumsallar”, “Güneşli Tepeler”, “Serin Dalgalar”, “Romantik Kırlar” temalarını işliyor. Kahve, kum ve taba renklerinin hakim olduğu, gri ve kırık beyaz tonlarının detaylarda kullanıldığı Gölgeli Kumsallar serisi, iş kadınının rahat giyebileceği kontrast, biye detaylı krep elbise, etek, pantolon ve ceketlerden oluşuyor. Sezonun en trend renklerini, ön plana çıkan renklerinden oranjın tüm tonlarının açıktan koyuya geçişleriyle birlikte kullanıldığı Güneşli Tepeler ise begonvil renkleriyle birleştiğinde iddialı kadını ön plana çıkarıyor.

Okyanusun derinliklerinden, sahile vuran köpüklere kadar denizin tüm tonlarının yer aldığı Serin Dalgalar ise metropol hayatının koşuşturmasından sıyrılmak isteyenler için özgür ve rahat kesimleriyle öne çıkıyor. Sezonun en trend rengi şakayığın, filiz, mimoza ve papatya beyazıyla kombinlendiği Romantik Kırlar serisindeki kıyafetler, iş temposunun yoğunluğunda bunalan kadınları, kırlarda çiçek bahçelerinde dolaşıyormuş gibi özgür ve rahat hissettiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe