Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İpek Kıramer Dünyası

Türkiye’de gecelik ve ev giyimi kültürüne 30 yılı aşkın süredir Haute Couture dokunuşunu getiren İpek Kıramer, yedi binin üzerinde modeliye ...

Türkiye’de gecelik ve ev giyimi kültürüne 30 yılı aşkın süredir Haute Couture dokunuşunu getiren İpek Kıramer, yedi binin üzerinde modeliye moda sektöründe önemli bir rol oynuyor. Modellerinde asla vazgeçmediği yalın ve zarif çizgiyi modern dokunuşlarla zenginleştiren tecrübeli tasarımcı sadeliğin çekiciliğine inanan bir anlayışa sahip.

Feminen, çekici ve zarafeti sadelikte bulan kadınlara hitap eden İpek Kıramer, koleksiyonlarında sıklıkla Hollywood’un ışıltılı yıldızlarından ve Fransız Kabarelerinden esinleniyor. İtalya ve Fransa’dan bizzat kendisinin seçtiği özel ipek, ipek saten ve ipek şifon kumaşlarıyla kadınların rüyalarındaki gecelikleri yaratan tasarımcı, modellerinin zamansız bir şıklığa sahip olmasını amaçlıyor.

İpek Kıramer kendi sözleriyle stilinin olmazsa olmazını şu sözlerle açıklıyor: “Değişmez stil anayasası en kaliteli kumaş ve aksesuardır. Güzel çizilmiş hiçbir model kalitesiz kumaşla yaşayamaz.”

Young Body serisiyle gençleşen ve dinamikleşen marka, serideki modellerle zarafetini hayatının her anında sergilemek isteyen kadınlara İpek Kıramer farkını yaşatmayı sürdürüyor. Canlı renkler ve modern kesimlerin öne çıktığı Young Body serisinde özellikle pijama modelleri dikkat çekiyor. Yaşamın, mutluluğun güzel giyimle şekilleneceğine inanan İpek Kıramer kendisine güvenen genç kadınlara hitap ediyor.

IN & OUT serisiyle iç ve dış mekan giyimi de birbirine karıştırma vizyonunu ortaya koyan tasarımcının hamile ve lohusa giyimine özel fonksiyonel, hijyeni öne çıkarak ve hepsinden önemlisi pratikliği korurken şıklığından taviz vermeyen tasarımları da dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe