Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Plajda bile devam eden şıklık

Bu senenin plaj modasında mayo, bikini ve şort mayolar, renkleri ve desenlerinin yanı sıra kesimleriyle de dikkat çekiyor.  Yaz mevsim...


Bu senenin plaj modasında mayo, bikini ve şort mayolar, renkleri ve desenlerinin yanı sıra kesimleriyle de dikkat çekiyor. 

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil hazırlıkları da hızlandı. Tarzı ile fark yaratmak isteyen kadın ve erkeklerin en trend mayo, bikini ve şort mayolara sahip olmak için acele ettiği bu dönemde, Türkiye’de istediğini bulamayanlar Amerikadaniste.com sayesinde ABD’deki en seçkin markaların farklı tasarımlarına kolaylıkla ulaşabiliyorlar.

Bel dekolteli mayolar kadınların gözdesi olacak

2016 plaj koleksiyonlarındaki bikinilerde ince askılı ve bol bantlı modeller öne çıkıyor. 1960’lı yılları anımsatan yüksek belli bikini altları da sıkça göze çarpıyor. Bu modeller yine kaplı bikini üstleriyle kombinleniyor. Straplez modeller ise neredeyse yok denecek kadar az. Tığ işi bikiniler ise adeta plajın en havalı seçimi!

Mayolarda ise adeta bikinilerle yarışan modeller var. Bel dekolteli, boyundan bağcıklı mayolar yaza formda bir vücutla giren kadınların gözdesi olmaya aday. Mayolarda da 1950’li-60’lı yıllara gönderme yapan modellere de sıkça rastlamak mümkün. Su sporlarıyla ilgilenenler için yüzücü kıyafetlerine gönderme yapan mayolar ideal bir seçim oluşturuyor. Yeniliklerle arası iyi olmayanlar için klasik modeller ve tankiniler de koleksiyonlarda yerini koruyor.

Renkler ve desenler göz kamaştıracak

Hem bikinilerde hem mayolarda renkler ve desenler ise alabildiğine özgür! Parlak renkler de var, ışıl ışıl desenler de… Aksesuar kullanımının minimum düzeyde olduğu modellerde batik, çizgiler, şal deseni ise sıkça göze çarpıyor.

Bu yaz plaj kıyafetleri yine rengârenk! Ünlü markaların koleksiyonlarında pastel tonlardan canlı renklere uzanan bir yelpazede farklı modellerde plaj kıyafetleri bulmak mümkün… Hatta bazıları o kadar farklı ve şık ki günden geceye geçiş yaparken şık bir ayakkabı ya da sandaletle bu kıyafetleri partilerde bile giyebilirsiniz.

Erkekler plaj aksesuarlarıyla farklı

Plajda tarzına önem veren erkekler için de bu yaz çok hoş modeller göze çarpıyor. Geçtiğimiz yıllarda slip mayolar tekrar trend olmuş olsa da bu senenin erkek plaj modasında yine birbirinden şık ve rahat şort mayolar öne çıkıyor. Kadın modellerinde olduğu gibi şort mayolarda da göz kamaştıran renkler dikkat çekiyor. Her ten rengine uyum sağlayacak şort mayoların yanı sıra tasarımlarıyla fark yaratan gözlükler, kumaş kalitesi ile göz dolduran havlular, klasik ve spor şapkalar da bu yaz erkeklerin bir numaralı tercihi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe