Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2016 yaz koleksiyonunda göz alıcı yaklaşımlar

Türkiye'de ilk kez teknoloji ve tasarımı birleştiren, bakış açıları, özgün çizgileri ile moda dünyasında birçok ilke imza atan EzraTuba,...

Türkiye'de ilk kez teknoloji ve tasarımı birleştiren, bakış açıları, özgün çizgileri ile moda dünyasında birçok ilke imza atan EzraTuba, 2016 Haute Couture yaz koleksiyonunda göz alıcı yaklaşımlar sergiliyor!

Güçlü çizgileri, modern yaklaşımları ve özgün yorumlarıyla modaya yön veren"ezratuba",yepyeni çizgileri ve tasarımları ile fark yaratmaya devam ediyor. Her koleksiyonunda farklı hikayelerden ilham alan ve bunları modern, özgün yaklaşımlarla benzersiz tasarımlara dönüştüren "ezratuba" ,2016 HauteCouture Yaz Koleksiyonu’nda yine çok çarpıcı ve ses getirecek tasarımlara hayat verdi.

Doğanın uyanışının tüm güzelliği ve enerjisi ile yaşandığı yaz mevsiminden ilham alan "ezratuba" bu koleksiyonunda özellikle de yaz davetlerinde fark yaratacak kendi kendine açan çiçek efektleri, hareketli aplikler, göz alıcı tonlar kullandı.

Aşk dolu “evet”e hazırlanan gelin adayları için de 4 farklı gelinlik tasarımı çalışan "ezratuba", bu tasarımlarını kişiye özel yorumlayarak hayallerin en güzel yansımalarını sergiliyor.

Moda dünyasına kazandırdıkları yorumları ile geleceğe yön veren, Türkiye’yi moda tasarımında uluslararası bir boyuta taşıyan "ezratuba" stilinde özgünlüğe önem verenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi