Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bayramda Sahiller Renklenecek

Dagi yepyeni 2016 plaj koleksiyonu ile sahillerde bayram havası estirecek. Farklı renk ve desenlerdeki bikini ve mayoların yanı sıra tamamla...

Dagi yepyeni 2016 plaj koleksiyonu ile sahillerde bayram havası estirecek. Farklı renk ve desenlerdeki bikini ve mayoların yanı sıra tamamlayıcı plaj elbiseleri kadınların bayram tatili çantalarının vazgeçilmezi olacak.

Plajlarda göz alıcı bir güzelliÄŸe sahip olmak artık daha kolay. Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından Dagi, yaz sezonunun gelmesiyle hareketlenen sahilleri zengin plaj koleksiyonuyla renklendiriyor. Bu yaz kadınlar, Dagi’nin göz alıcı modelleriyle üzerlerinde taşıyacakları şıklığı modern ve çarpıcı plaj aksesuarları ile de tamamlayacak.

Geniş renk yelpazesiyle göz dolduruyor
Dagi’nin 2016 plaj koleksiyonunda bulunan mayo, mayokini ve bikiniler geniÅŸ renk yelpazesiyle yazın tüm sıcaklığı ve enerjisini plajlara getiriyor. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken modeller sımsıcak turuncu, egzotik yeÅŸil veya dinlendirici mavi gibi farklı renklerdeki tonlarıyla kadınların bir numaralı tercihi olacak. Bununla birlikte Dagi tercihini daha sade model ve renklerden yana kullananları da unutmuyor. 2016 plaj koleksiyonunda yer alan siyah ve beyaz renklerin hakim olduÄŸu geleneksel modeller ise ince taÅŸ ve süsleme detaylarıyla dikkatleri çekiyor.

Şıklığın tamamlayıcısı plaj aksesuarları
Dagi, 2016 plaj koleksiyonunun tamamlayıcı aksesuarlarıyla kadınları deniz ya da havuz kenarına giderken giyecek seçme derdinden kurtarıyor. Yaz esintisini tende hissettirecek Şifon plaj elbiseleri, pareolar plaj elbiseleri, pareolar ve pareo pantolonları rahatlık ve şıklığı aynı anda yaşatıyor. Seçilen desene uygun plaj kıyafet seçeneği ile Dagi, daha canlı bir yaz geçirmek isteyenlerin tercihi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi