Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gelin Adaylarının Gizli Şıklığı

Türkiye’nin önde gelen iç giyim markalarından Dagi’nin gelin adaylarına özel olarak hazırladığı iç giyim koleksiyonu, tüm zarifliği ile ...


Türkiye’nin önde gelen iç giyim markalarından Dagi’nin gelin adaylarına özel olarak hazırladığı iç giyim koleksiyonu, tüm zarifliği ile kadınların hayranlığını kazanıyor. Dantel ve şifonun mükemmel uyumunu ince detaylarla zenginleştiren koleksiyon, evlilik hazırlığı yapanlar için farklı modeller sunuyor.



Dagi, iç giyim koleksiyonundaki beyaz takım grubu ile gelin olacak kadınların gözdesi olmaya aday. Dagi’nin gelinliklerin tüm ihtişamını vurgulayarak kusursuz görünüme eşlik edecek iç çamaşırı koleksiyonu şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

İç çamaşırda asaletin simgesi dantel

Evlilik sezonunun açıldığı yaz aylarında gelin adaylarının hayallerini gerçekleştirecek en özel ürünler Dagi koleksiyonunda yer alıyor. Koleksiyonda gelinliğin modeline vücutlarının şekline uyumlu olacak destekli, yarı dolgulu sütyen, jartiyer ve büstiyer takım seçenekleri bulunuyor.


Her yaşa ve her bedene hitap eden Dagi iç çamaşır koleksiyonu ile gelinler, ister göğüslerini daha büyük gösterebilecek isterlerse bel kıvrımlarını daha fazla ortaya çıkarabilecek. Zarafeti ön plana taşıyan fransız danteli ile şifonun tamamlayıcı birleşimi ile her gelin kendini ayrıcalıklı hissedecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi