Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

NGSTYLE ‘Romantik Kırlara’ Götürüyor

Yaz aylarına damgasını vuran NGSTYLE’ın Uzak Diyarlar Koleksiyonu, şehrin karmaşasından kaçmak isteyenleri ‘Romantik Kırlara’ davet ediy...


Yaz aylarına damgasını vuran NGSTYLE’ın Uzak Diyarlar Koleksiyonu, şehrin karmaşasından kaçmak isteyenleri ‘Romantik Kırlara’ davet ediyor! 

Sezonun trend renk ve desenlerini bir araya getiren Romantik Kırlar serisindeki kıyafetler ile özgürleşeceksiniz.

Sezonun en trend rengi şakayığın, filiz, mimoza ve papatya beyazıyla kombinlendiği Romantik Kırlar serisindeki kıyafetler, iş temposunun yoğunluğunda bunalan kadınları, kırlarda, çiçek bahçelerinde dolaşıyormuş gibi özgür ve rahat hissettirecek. Bahar ve yaz aylarının tüm renklerinden ilham alan seride çiçek baskılı, nakışlı elbiseler ön plana çıkıyor. Keten karışımlı viskon bluzlar, papatya desenli jakar takımlar ve kurtarıcı sade şık krep elbiseler de Romantik Kırlar serisinin dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.

Fark yaratan koleksiyonlara imza atan NGSTYLE, modaseverleri “Uzak Diyarlarla” buluşturduğu 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile yaza damgasını vuruyor. Koleksiyon, gölgeli kumlar, güneşli tepeler, serin dalgalar ve romantik kırlar gibi yazın tüm renklerinden ilham alan serilerden oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe