Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sağlığı ve konforu bir arada yakalamak için

Alman ayakkabı konfor markası Gabor, yaz aylarında kadınların vazgeçilmezi haline gelen ancak yanlış seçildiğinde büyük sıkıntılara yol ...


Alman ayakkabı konfor markası Gabor, yaz aylarında kadınların vazgeçilmezi haline gelen ancak yanlış seçildiğinde büyük sıkıntılara yol açabilen babetlerde, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

Topuksuz olduğu için tercih edilen babetler çoğu zaman ortopedik ve ayak yapısına uygun olmadıkları için ayak sağlığını tehdit ediyor. Gabor’un yaz koleksiyonunda yer alan rengarenk babetler ise şıklığınızı tamamlarken, ayak sağlığınızın da koruyucusu oluyor.

Rahatsız ayakkabılar yerini, konforlu babetlere bırakıyor
Bir babette olması gereken en önemli özellik iç tabanının ince olmaması, gerekli yastıklama sisteminin olmasıdır. Özel Hovercraft teknolojisi sayesinde, babetlerin ayak rahatsızlığına neden olmasını engelleyen ve sağlıklı hale getiren Gabor, iç tabanındaki özel hava kompartımanlarıyla babetlerde yastıklama sağlıyor.

Yerden gelen darbeleri emerek orta tabanda dengeleyici etki yapan Gabor babetler; oval burnu ve konforlu tabanıyla ayakları rahat ettiriyor. Esnek tabanıyla ayak konforunu artıran babetler ile siz de ayak sağlığınızı koruyarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe