Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil sahibi kadınlara zarif bir dünya

Sezon trendlerini yansıtan yeni modeller, yazın geri kalanında davet ajandası dolu kadınlar için farklı ve çok şık alternatifler sunuyor. Ol...

Sezon trendlerini yansıtan yeni modeller, yazın geri kalanında davet ajandası dolu kadınlar için farklı ve çok şık alternatifler sunuyor. Oleg Cassini, her stile ve her yaşa uygun abiye tasarımları ile tüm kadınların kendileri için mükemmel abiyeyi bulmasını sağlıyor.

Göz alıcı tasarımları ile stil sahibi kadınlara zarif bir dünya vadeden Oleg Cassini, Temmuz ayını yeni abiye modelleri ile karşıladı. Yüzlerce tasarımı bir araya getiren abiye koleksiyonlarını sezon boyunca ara koleksiyonlarla da besleyen Oleg Cassini, böylece sürekli yenilikler sunarak her kadının hayalindeki mükemmel gece elbisesine kavuşmasını sağlıyor. Kendi nişanlığını seçmek isteyen gelin adayları, stil sahibi anneler ya da özel davetlerde kendini gecenin en parlak yıldızı gibi hissetmek isteyenler diledikleri tüm modelleri Oleg Cassini’de bir arada bulabiliyor.

Yeni ara koleksiyonda da yine bu yılın trendlerini yakalamak mümkün. 3 boyutlu pırıltılı işlemeler ve illüzyon etkisi yaratan kumaşlar oyuncu etkiler yaratıyor. Zengin renk paleti ile kemer ve tüy detayları dikkat çekiyor. Uzun kesimlerde balık modeller ve geniş etekli modeller göz alıcı seçenekler sunarken, kısa kesimlerde eğlenceli bir partiden şık bir kokteyle kadar farklı konseptlere uygun modellerin etkisi sürüyor. Klasik ve zengin kesimlerin yanı sıra, minimal çizgiler ve modern desenler de yeni modeller içinde yerini alıyor.

Türkiye’deki en geniş abiye koleksiyonuna sahip Oleg Cassini, her yaş ve her stilden kadına hitap ediyor. Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe