Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz sıcaklarına Omni Freeze Zero teknolojisi ile çözüm

Columbia, yaz sıcaklarına Omni Freeze Zero teknolojisi ile çözüm getiriyor. Terledikçe ferahlık hissi veren Omni Freeze Zero ürünleri ile sı...

Columbia, yaz sıcaklarına Omni Freeze Zero teknolojisi ile çözüm getiriyor. Terledikçe ferahlık hissi veren Omni Freeze Zero ürünleri ile sıcak yaz günlerinde Columbia serinliğinin tadını çıkaracaksınız.

Yaz aylarında spor severleri zorlayan terleme problemine teknolojik olarak çözüm getiren Omni Freeze Zero, sıcaklara ferahlatıcı bir çözüm sunuyor. Teri aktive edip buharlaştırma sürecini hızlandıran mavi halkalar sayesinde Omni Freeze Zero ürünleri kullanıcıda sonsuz bir serinlik hissi sağlıyor. Sahip olduğu özel mavi polimerlerin ter ile tepkimeye girmesi ile soğuma sağlayan Omni Freeze Zero, ferah bir yazın anahtarını sunuyor. Columbia’nın benzersiz Omni Freeze Zero teknolojisiyle üretilen ürünlerle ister şehirde ister doğada yazın tadını çıkaracaksınız.

Üstün teknolojisiyle olduğu kadar şık tasarımlarıyla da dikkat çeken Omni Freeze Zero, sık kullanıma ve yıkanmaya dayanıklı olarak üretiliyor. Yaz aylarında spor yapmanın zorluğunu ortadan kaldıracak Omni Freeze Zero teknolojili ürünler ile keyifli ve şık bir yaz sizi bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi