Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zengin efektler, rengarenk tişörtler

Yazın enerjisini yeni sezon ürünlerinin tüm detaylarında hissettiren Kiğılı, tişört koleksiyonundaki geniş ürün çeşitliliği ve renk alternat...

Yazın enerjisini yeni sezon ürünlerinin tüm detaylarında hissettiren Kiğılı, tişört koleksiyonundaki geniş ürün çeşitliliği ve renk alternatifleri ile dikkat çekiyor. Kiğılı kalitesini sezonun moda çizgileriyle birleştiren Kiğılı tişört koleksiyonu, yaz boyu konforlu bir şıklık sunuyor.


Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı’nın tişört koleksiyonu yaz sıcaklarında şıklık ve rahatlıktan ödün vermeyen erkekler için ideal seçenekleri bir araya getiriyor.

Geniş renk alternatifi bulanan koleksiyonda erkeklerin tercihine göre slim fit modeller ve klasik çizgide seçenekler bulunuyor. Enerjik ve modern tasarımlar, erkeğin dinamik yönünü ön plana çıkarıyor. Sezonun gözdesi çizgili desenler, kendinden desenli ve baskılı tişörtler Kiğılı yorumuyla göz alıcı bir şıklık sağlıyor.


%100 pamuk ve pamuk elastan kumaşlar, yazın erkeklere ferah bir giyim alternatifi sunuyor. Bisiklet yaka, geniş bisiklet yaka, V yaka, biye yakalı baskılı tişörtler, parça yıkama teknikleri ile daha zengin efektlere sahip ve yazın tüm coşkusunu yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe