Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu yaz pijama partileri başlasın

Dagi uyku grubu ürünleriyle yaz gecelerinde uykular artık daha serin ve daha rahat. Dagi’nin nefes alan özel kumaşlarıyla üretilen uyku ürü...

Dagi uyku grubu ürünleriyle yaz gecelerinde uykular artık daha serin ve daha rahat. Dagi’nin nefes alan özel kumaşlarıyla üretilen uyku ürünleri hem cildi tahriş etmiyor hem de sıcak yaz gecelerinde rahat ve kesintisiz bir uyku sağlıyor.

Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından Dagi, sıcak yaz gecelerinde serin bir uyku isteyenlere çözüm sunuyor. Yüzde 100 doğal ve terletmeyen kumaşlar kullanılarak üretilen uyku koleksiyonu ürünleri, pijama, gecelik ve sabahlıklarla yaz aylarının bir numaralı tercihi oluyor.


Şık tasarımlar denizin ferahlığını taşıyor

Pamuklu kumaşın rahatlığını, yumuşaklığını ve kalitesini şık tasarımlarla birleştiren Dagi, bu sezon her tarza ve yaşa hitap eden seçenekleriyle öne çıkıyor.

Denizden ilham alınarak trend çizgilerle tasarlanan şort ve pijama takımlarına sahip koleksiyon, ev giyimininin konforunu yansıtan ekoseli ve çizgili modelleriyle de ev giyim modasını yansıtıyor.


Dagi, mavi, lacivert ve kırmızı gibi etkileyici tonların ağırlıkta olduğu koleksiyonunda, pastel renkleri sevenleri de unutmuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe