Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Türk modasının en beğenilen tasarımcılarının yeni sezon koleksiyonları

Türk moda dünyasının yenilikçi yüzü GIZIA GATE, aynı çatı altında buluşturduğu 63 tasarımcının yeni sezon koleksiyonlarıyla gardırobunuzda s...

Türk moda dünyasının yenilikçi yüzü GIZIA GATE, aynı çatı altında buluşturduğu 63 tasarımcının yeni sezon koleksiyonlarıyla gardırobunuzda sonbahar rüzgarı estiriyor. Tasarımcıların Sonbahar Kış koleksiyonları ile Gizia Gate’de, sizi heyecan verici bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Zeynep Tosun Sonbahar Kış koleksiyonu, Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş hikayeleri, etnik müzikleri ve Anadolu kadınının yeniden doğuşundan ilham alıyor. Koleksiyonda şifon, ipek, krep kumaşlar ve filelerin kullanıldığı sonbaharın gelişinin habercisi motiflerin bordo, turuncu, lacivert, pembe, siyah, yeşil, mavi tonlarının harmanladığı etekler elbiseler ve baskılı uzun elbiseler göze çarpıyor.

Mehtap Elaidi “Claim Your White” isimli Sonbahar Kış 2016-17 koleksiyonunda kadının varlığını ve gücünü, tarihe imza atan kadınların tavrıyla harmanlayarak sunuyor. Koleksiyonun kimliğindeki maskülen unsurları farklı dokular, dar kalıplar, kalın renkli detayların grafik anlatımı ve canlı renklere eşlik eden feminen detaylarla birleştiriyor.

Göz kamaştırıcı aynı zamanda da çaba gerektirmeyen şıklığı tasarım, işleme ve el becerisi ile yorumlayan Dice Kayek, Sonbahar Kış koleksiyonunda siyah, beyaz ve kırmızı renkler hakim. Elbise ve ceketlerdeki şık işlemeli aksesuarlar dikkat çekiyor.

Gül Ağış’ın Lug Von Siga markasına ait koleksiyonu ise etnik formlar farklı el işi, nakış ve baskılarla zenginleşiyor. Koleksiyonda siyah, gri, krem ve kahve tonları sonbahar havasını ruhumuzda yaşatıyor.

Gökay Gündoğdu’nun “güçlü kadın hikayeleri anlatan marka” mottosuyla hayat bulan T.A.G.G. 2016-2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu, kabuğu maskülen ama iç detayları bir o kadar feminen kadını anlatıyor. Zıtlıkların uyumunun hakim olduğu tasarımlarda siyah, beyaz, yeşil, mavi, bordo ve sarı renkler dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe