Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz Aylarına yakışır…

Müşterilerine en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunan Polaris, yazı birbirinden şık, rahat ve renkli modellerle karşılıyor.  Polaris’in yaz ...

Müşterilerine en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunan Polaris, yazı birbirinden şık, rahat ve renkli modellerle karşılıyor. 

Polaris’in yaz koleksiyonunda özellikle plajlarda ve tatil bölgelerinde dikkat çekecek yüzlerce sandalet ve terlik modeli bulunuyor. Polaris’in yaz için özel hazırladığı koleksiyonda metalik renklerden sezon trendi pudra tonlarına, pembeden turkuaza, yeşilden sarıya kadar birçok yaz rengiyle bulmanız mümkün!

Her yaşa ve her tarza hitap eden Polaris’in sandalet ve terlik koleksiyonuyla renkli bir yaza merhaba diyeceksiniz. Kalın tabanlı ve bantlı modeller ön plana çıkan modeller arasında yer alırken; metalik etkiler, taş, boncuk, çiçek desenleri gibi yaz coşkusunu yansıtan şık ve şirin yansımalar da Polaris’in sandalet ve terliklerinde karşınıza çıkıyor.

Hem gündüz, hem de gece kullanımı için ideal olan bilekten bağlamalı modeller bu sezon da etkisini kaybetmiyor. Terlikler ise parmak arası ve kalın bantlı alternatifleriyle ayaklara özgürlük getiriyor.

Yaz akşamları için ideal olan taşlı ve boncuklu modellerle hem romantik, hem de trendy bir görünüm kazanarak çarpıcı adımlar atabilirsiniz. Renklerde ise sizi geniş bir yelpaze karşılıyor. Bu yıl minimalizmin etkisini gösterdiği modeller siyah, beyaz ve metalik renklerin hakimiyetinde karşımıza çıkarken, yine koleksiyonda sarı, mavi, pembe, mor, yeşil ve turuncu gibi renklerle yazı rengarenk karşılayan modeller de Polaris koleksiyonlarında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi