Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

BEYMEN'den Yeni Sezon Koleksiyonlarına Sıcak Bakış

BEYMEN, dünyaca ünlü markaları moda ve güzellik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ünlü markaların 2016-2017 Sonbahar Kış kadın, erkek...

BEYMEN, dünyaca ünlü markaları moda ve güzellik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ünlü markaların 2016-2017 Sonbahar Kış kadın, erkek ve aksesuar koleksiyonları BEYMEN’lerde yerini almaya başlıyor.

Her dönem öne çıkan tasarımları ile sezona imza atan 3.1 Phillip Lim, Boutique Moschino, Etro, Helmut Lang, Joseph, Stella McCartney ve Roland Mouret zamansız koleksiyonları ile stil sahibi bir sonbaharın habercisi oluyor.

Rahat ve trendy tasarımları ile modaseverlerin gözde markaları Joie, Current/Elliott, Jackie Activewear, McQ, Rag&Bone ve Theory’nin 2016-2017 Sonbahar Kış koleksiyonları ise spor şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi olacak.

Çanta denince ilk kalan gelen markalar Bottega Veneta, Stella McCartney, Givenchy, Coach, Balenciaga, Saint Laurent, Valentino ve Marc Jacobs’un 2016-2017 Sonbahar Kış sezonun en göz alıcı ve sezonun çantası olmaya aday modeleri Beymen’lerde yeni sezonu müjdeliyor.

Farklı materyal ve desenden oluşan ‘mix materyal’ eğiliminin ayakkabı trendlerinde zirveye yükseldiği 2016-2017 Sonbahar Kış sezonunda kadife modeller, metalik botlar, yılan deseni, askeri botlar, zımba ve alışmadık aksesuar detayları dikkat çekiyor. Dior, Louboutin, Zanotti, Givenchy, Sergio Rossi, Saint Laurent, Valentino göz alıcı model ve desenleri ile BEYMEN’de sezona dinamik bir giriş yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe