Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mısır Pamuğu İle Sıcak Yaza Serin Dokunuş

Erkek giyimde kalite ve ustalığın imzası Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın zengin t-shirt koleksiyonu erkeklere yaz boyu konfor sunuyor. İtal...

Erkek giyimde kalite ve ustalığın imzası Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın zengin t-shirt koleksiyonu erkeklere yaz boyu konfor sunuyor. İtalya’da Mısır pamuğundan üretilen t-shirtler özel dokusu ile yaza özgün ve asil bir stil kazandırıyor.

Abdullah Kiğılı t-shirt’ler, bu yaz casual giyinmeyi tercih eden erkeklerin üzerlerinden çıkarmak istemeyecekleri alternatifler oluyor. Dünyanın en değerli pamuğu olan Mısır pamuğundan İtalya’da üretilen t-shirt’ler, dayanıklı yapıları ve ince dokuları ile bu yaz erkeklerin gardırobunun en beğenilen parçası olmaya aday.

Yumuşak yapısı ile tende ipeksi bir his bırakan t-shirt’ler, aynı zamanda serin tutan kumaşı ile ferah bir yaz geçirmenizi sağlıyor.

Dünyanın en ünlü kumaş üreticilerinden seçimlerini yapan Abdullah Kiğılı t-shirt koleksiyonu, canlı renkleri ve kendinden desenli kumaşlarıyla yaza hareket katıyor. Şehirli erkeğin iş ve günlük yaşamda aradığı şıklığı, desen ve renkleri ile sağlıyor. Polo yaka t-shirt’ler, iş hayatında, hafta sonu ve tatillerde tüm kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi