Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mustafa Kefeli İmzalı Tasarımlar Vitrinlerde!

Erkek giyiminde öncü marka olan ve bu yıl 40. yılını kutlayan BİSSE, Mustafa Kefeli imzalı tasarımlara yer vermeye başladı. Lacivert, si...


Erkek giyiminde öncü marka olan ve bu yıl 40. yılını kutlayan BİSSE, Mustafa Kefeli imzalı tasarımlara yer vermeye başladı. Lacivert, siyah ve parlement renklerinin ağırlıklı olduğu tasarımlarda smokinler de bulunuyor.

40. yılını kutlayan erkek giyiminin öncü markası BİSSE bu yaz vitrinlerinde yeniliklere yer açıyor. Mustafa Kefeli imzalı tasarımlara geniş yer veren BİSSE’de smokinler, keten gömlekler, sedef düğmeler, % 100 keten kumaşlar, % 100 pamuk dokumalar ve tişörtler bulunuyor.

Mustafa Kefeli, BİSSE için tasarladığı özel koleksiyonunda gökyüzünün renklerine yer veriyor. Lacivert, siyah ve parlement renklerinin ağırlıklı olduğu tasarımlarda, 60/2 dokumalarıyla pamuğun ferahlığını rengarenk tişörtler de üzerinde hissettiriyor. Kendinden desenli, renkli, hafif, % 100 pamuk organik ve hafif ceketler BİSSE’de yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Takım elbise, ceket, pantolon, t-shirt, sweat-shirt, triko, mont, kaban, pardösü, ayakkabı ve aksesuarlar gibi erkeklerin tüm giyim ihtiyaçlarını karşılayabilen marka, ürün gamını geliştirerek mağaza sayısını artırıyor.

Yüksek kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen erkeklerin markası BİSSE; çarpıcı renk paleti, benzersiz desenleri ve sofistike tasarımlarıyla bu sezon da trendleri belirliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe