Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıcak havalar için sıra dışı 8 kombin önerisi!

Bu yaz sıcaklarında 'gerçekten' farklı olmak isteyenler için hazırladığı 8 kombin önerisi ile siz de sıra dışı bir tarza sahip olabi...

Bu yaz sıcaklarında 'gerçekten' farklı olmak isteyenler için hazırladığı 8 kombin önerisi ile siz de sıra dışı bir tarza sahip olabilirsiniz.

Spor, vintage, dişi, bohem tüm trendlerin bir araya geldiği moda dünyasına yön veren Morhipo.com, girdiği ortamlarda “gerçekten” fark yaratmak isteyenler için hepsi birbirinden sıra dışı 8 kombin önerisi hazırladı.

Şık ve Atletik: Spor taytların günlük hayatta giyilebileceği kimin aklına gelirdi? Sportif tarzda bir bluz ve yelekle siz de bu trendi yakalayabilirsiniz. Moda olan beyaz sneakerları da kombininize eklemeyi unutmayın. Bu şekilde hem şık hem de atletik biri tarza aynı anda sahip olabilirsiniz.

Genç ve Etkili Tarz: Jile kesimli bir elbiseyle crop bluzları tercih ederek bahar etkinliklerine katıldığınızda gençliğinizi daha rahat yaşayabilir ve tarzınız ile çevrenizde enerji dolu bir etki yaratabilirsiniz.

Vahşi Tarz: Vahşi bir festival tarzı yakalamaya ne dersiniz? Oversized jean ceketiniz veya püsküllü deri ceketiniz ile şort ve bilekte biten botları tercih ederek çevrenizdekileri vahşi tarzınızın hâkimiyeti altına alabilirsiniz.

Sportif Çelişkiler: Sadece uyumdan değil, doğru çelişkiler ile de bir sanat doğar. Sporda giydiğiniz branızı bohem bir pantolonla birlikte tercih ederek ortaya koyacağınız çelişki, baş döndürücü bir boyuta ulaşabilir.

Spor Bohem: Her geçen gün etrafımızı daha fazla kuşatan Bohem tarz çoğu insanın kombinine bir şekilde girmeyi de başarıyor. Pançonuzu, ankle jean ve sneakerlarla kombinleyin siz de spor boheme katılın.

Cool Çiçekler: Çiçeksiz bir dünya düşünebilir misiniz? Renkleri ve kokularıyla, tüm çiçeklerin bambaşka bir güzelliği vardır. Bahar gelince çiçekli pantolonlar da vazgeçilmez olur. Çiçekli pantolonlarınız, jean ceket ve iddialı bir bluzla yan yana getirin, siz de bir çiçek gibi cool hale gelin.

Bohem Denim: Bohem modası hiç geçmiyor, İspanyol paça jeanle şimdinin trendi omzu açık trikoyu kombinleyerek siz de çağa ayak uydurun.

Dişi ve Çarpıcı: Morhipo.com’da bulabileceğiniz hem maskülen hem dişi ceketlerinizi kemerleriniz ile tamamlayarak elbise gibi kullanabilir, büyülü biraz ortaya koyabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe