Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu gerçek bir derinliğe sahip

Lee® Erkek Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu; yeni bir denim pantolon kesimi, beş farklı denim hikayesi, kışa hazır gömlekler, ceketler, premium...

Lee® Erkek Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu; yeni bir denim pantolon kesimi, beş farklı denim hikayesi, kışa hazır gömlekler, ceketler, premium kalite örgüler ve son moda üstlerden oluşuyor. Tasarım yeniliğinin ve kumaşı işleyiş hünerinin birleşimi olan koleksiyon, Lee®'nin en ikonik parçalarının modernize edilmiş hali olarak dikkat çekiyor.

Bu sezon yeni Lee® Rider slim denim pantolon favori olmaya aday. Ne çok slim, ne çok konik ne de çok bol olan bu pantolon tüm bu özelliklerin birleşiminden oluşuyor. Düz bacak kesimi ve hafif yüksek bel kesimiyle Lee® Rider, markanın 125 yıllık tecrübesinden yararlanarak ortaya tamamen modern bir kesim koyuyor. Skinny Malone, slim konik Luke, normal düz Daren ve normal konik Arvin modelleri bulunan Rider, markanın moda odaklı kesimlerinin ön saflarında yerini alıyor.


Sonbahar/Kış sezonunun beş denimi, Lee®'nin rakipsiz kumaş işleyiş ustalığından faydalanıyor. İlk olarak, hafif dokumaya sahip çok güçlü bir kumaştan üretilen ve dayanıklılığı yüksek olan modeller, şimdi duman renginde ve siyah renkte tasarlanarak var olan otantik mavi tonlara tamamlayıcı bir unsur olarak katılıyor. Elle işlenen gerçek bir sanat ürünü olan yeni taşlanmış modeller, eskiyle yeninin yaratıcı bir yorumu olarak dikkat çekiyor. Likra denimler, esnekliğiyle tercih edilirken dokuma kumaşlı modeller, balıksırtı, yün ve fitilli kumaş dokularının ince detaylarını moda severlere ulaştırıyor. Son olarak; buz rengi kaplama kumaş odaklı teknikle tasarlanmış olan premium indigo denimler temiz ve parlak bir görünüm için tercih ediliyor.

Hafif parçalarla kışa dayanıklı ürünler tasarlayan Lee®, bu koleksiyonunda da en sevilen ürünlerini yeniden tasarlıyor. Modern, rider, düğmeli gömleklerinin ve rider ceketlerin yeni versiyonlarının bulunduğu koleksiyonda ayrıca yeni Bonded Bomber ve Ultimate Tee ürünleri de bulunuyor. Bu iki yeni ürün, Lee®'nin görkemli tarihine modern dokunuşlarla dikkat çekiyor.

Lee® Erkek Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu, gerçek bir derinliğe sahip, denime çeşitli yenilikler getiren, vücuda muhteşem şekilde oturan, hayrete düşürücü dokuların ve tonların oluşturduğu klasik parçaların yeni bir yorumu olarak görülüyor. Öz güvenli, zengin ve iddialı renk paletine sahip bu koleksiyon, zorlu kış günlerinde erkeklerin en büyük yardımcısı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi