Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbaharın serinliğinde kalbiniz ve ayaklarınız ısınacak

Outdoor modasını yaratan Columbia Sonbahar- Kış sezonu için hazırlanan birbirinden şık ve stil sahibi ürünleri ile Sonbaharın serin günlerin...

Outdoor modasını yaratan Columbia Sonbahar- Kış sezonu için hazırlanan birbirinden şık ve stil sahibi ürünleri ile Sonbaharın serin günlerinde hem kalbinizi hem ayaklarınızı ısıtacak.

Columbia patentli en son teknoloji ile üretilen özel Outdry teknolojisine sahip su geçirmez ayakkabı ve botlar ister şehirde ister açık hava aktivitelerinde sonbaharın tadını çıkarmak isteyenlerin gözde ürünü olacak.

Devrim yaratan teknolojileri ile Outdoor sektörünün öncü markası Columbia’nın Outdry teknolojisine sahip ayakkabıları tek parça olarak üretilmesi, hava alma özelliğine sahip katmanı ve gelişmiş izolasyon yapısıyla dikkat çekiyor. Mutlak su geçirmez özelliği olan katmanın dış kumaşa doğrudan ısıtılarak birleştirilmesiyle su geçirmeyen tasarımlar, hafif yapısıyla performansı ve konforu arttırıyor.

Su geçirmeyen ve hava alan yapısıyla performansı arttıran Columbia ayakkabı ve botlar, aynı zamanda farklı zeminlerde üstün tutuş özelliği sunan Omni-grip teknolojisinin dışında darbe emici ve hafif tabanıyla göz dolduruyor. Outdry teknolojisi yeni sezonda Sonbaharın doğadaki yansımalarını gözlemleyeceğiniz maceralarda ve şehir hayatında vazgeçilmeziniz olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe