Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Türk moda markalarının buluşma noktası

Yaratıcı ve özgün stilleri ile her geçen gün daha da büyüyen Türk moda markalarını, aynı çatı altında sunan ilk ve tek multibrand konsept ma...

Yaratıcı ve özgün stilleri ile her geçen gün daha da büyüyen Türk moda markalarını, aynı çatı altında sunan ilk ve tek multibrand konsept mağaza Gizia GATE, yeni sezona güçlü bir giriş yapıyor. GATE, Türkiye’de ve dünyanın bir çok ülkesinde merakla takip edilen 59 Türk tasarımcı ve yanısıra aksesuar ve çantada her sezon tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan 7 global markayı moda takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Tasarım ve modanın İstanbul'daki ikmal noktası haline gelen GATE yeni sezonu birçok yenilikle açıyor.

Özlem Süer “Women in Love” koleksiyonunda Japon ve Yunan kültürlerinden ilham alıyor. Japon kültüründeki “kusurlu güzellik” felsefesi “Wabi-Sabi” ile Batı’daki Yunan güzellik anlayışına hakim olan asimetri, süreksizlik ve bitmemişlik duygusu birlikte harmanlanıyor. Crush etkili piliseler ve dokulu kumaşlardan ortaya çıkan gece kıyafetlerinde siyah ve pudra renklerinin yanı sıra vurgu rengi olarak kırmızı tercih ediliyor.

Belma Özdemir'in, hafiflik ve çokluk arasında dairesel denge olarak yorumladığı Sonbahar Kış koleksiyonu “Circular Lines”, gizemli organik formlarıyla ve geometrik çizgileriyle feminen bir sentez yaratıyor. Vücut hatlarından uzak bol dökümlülükler, soyut katmanlı kesikler, kontrast eklemeler ile maksi boy elbiseler feminenliği destekliyor. Koleksiyon, siyah, ekru, saks ve somon tonlardan oluşuyor.

Gökay Gündoğdu’nun “güçlü kadın hikayeleri anlatan marka” mottosuyla hayat bulan T.A.G.G. Sonbahar Kış Koleksiyonu dışı maskülen, detayları ise feminen kadını anlatıyor.

Zeynep Tosun’un Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş hikayeleri, etnik müzikleri ve Anadolu kadınının yeniden doğuşundan ilham aldığı koleksiyonunda şifon, ipek, krep kumaşlar kullanılırken bordo, turuncu, lacivert, siyah, yeşil, mavi tonlarının harmanladığı etekler elbiseler ve baskılı uzun elbiseler göze çarpıyor.

Elbise ve ceketlerdeki şık işlemeli aksesuarlar dikkat çektiği Dice Kayek, Sonbahar Kış koleksiyonunda siyah, beyaz ve kırmızı renkler hakim. Göz kamaştırıcı şıklık tasarım, işleme ve el becerisi ile yorumlanıyor.

Gül Ağış’ın Lug Von Siga markasına ait koleksiyonu ise etnik formlar farklı el işi, nakış ve baskılarla zenginleşiyor. Koleksiyonda siyah, gri, krem ve kahve tonları sonbahar havasını ruhumuzda yaşatıyor.

Mehtap Elaidi “Claim Your White” koleksiyonunda kadının varlığını ve gücünü, tarihe imza atan kadınların tavrıyla harmanlayarak sunuyor.

Denim dünyasında çok özel yere sahip selvedge kumaşlardan üretilen Blue Matters ürünleri, sonbahar kış koleksiyonunda da çok çarpıcı ve özel. Sizinle yaş alacak, şekillenecek, tekdüzeliğin içinden sizi sıyıracak bir koleksiyon sunuyor.

Sonbahar kış koleksiyonunda her biri bir mücevher kadar çekici Posh İstanbul clutchları, özgün, el yapımı ve rengarenk Didem Erdem aksesuarları ile stilinizi tamamlayacak alternatifler sunuyor.

Sezonun en hit tasarım parçalarını bir arada görebileceğiniz Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki GIZIA GATE’de, en göz alıcı parçalar uluslararası mağazacılık standartlarında VIP bir servis hizmetiyle sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi