Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Unlu Yildiz Jared Leto'nun Tercihi

Heyecanla beklenen süper kahraman filmi Suicide Squad - Gerçek Kötüler’in yıldızı Jared Leto, filmin Londra’daki galasına Carrera gözlükleri...

Heyecanla beklenen süper kahraman filmi Suicide Squad - Gerçek Kötüler’in yıldızı Jared Leto, filmin Londra’daki galasına Carrera gözlükleri ile katıldı. 

Carrera sponsorluÄŸunda Odeon’da düzenlenen etkinlik için aviator bir model tercih eden ünlü aktör, kırmızı halıda tüm dikkatleri üzerine topladı.


Carrera co-sponsorluÄŸunda düzenlenen New York ve Londra gösterimleri ile adından söz ettiren Suicide Squad, Türkiye’de 12 AÄŸustos Cuma günü vizyona girecek. Yılın en önemli yapımları arasında gösterilen Suicide Squad, kadrosunda Margot Robbie, Will Smith, Joel Kinnaman, Viola Davis’in yanı sıra dünyaca ünlü model Cara Delevigne gibi pek çok önemli ismi de barındırıyor.

Carrera’nın ana koleksiyonunda yer alan 113/S modeli, ikonik aviator modeline modern bir yorum getiriyor. Metal çerçevesindeki mat görünüm, günümüze ait bir duruÅŸun altını çiziyor.


DC Comics'in çizgi romanı Suicide Squad'dan aynı isimle uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Devletin emri ile dünyanın en tehlikeli takımının güçlü silahlarla donatılarak, gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için göreve gönderilmesini konu alan film, ülkemizde de merakla bekleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi