Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın Enerjisini Çantanızda Taşıyın!

DESA, en sevdiğiniz aksesuarınızın yanınızdan ayırmadığınız çantalarınız olduğunu unutmuyor ve yaz sezonuna özel birbirinden çarpıcı çanta m...

DESA, en sevdiğiniz aksesuarınızın yanınızdan ayırmadığınız çantalarınız olduğunu unutmuyor ve yaz sezonuna özel birbirinden çarpıcı çanta modelleriyle yaza damgasını vuruyor. 

DESA çantalar, yaz mevsiminin enerjisini yansıtan renkleri, hem gece hem gündüz kullanımınıza yönelik farklı modelleri ve moderniteyle klasiği harmanlayan zamansız tasarımlarıyla bu yaz vazgeçilmez aksesuarınız oluyor.

1972’den bu yana tasarım ve üretim konularındaki başarısıyla moda sektöründe bir dünya markası olan DESA, günümüz moda trendlerini, kendine özgü tarzı, yıllardır koruduğu kalitesi ve el işçiliği ile harmanlayan bir marka olarak, moda takipçileri için lüks, ekonomik ve modern koleksiyonlar yaratıyor.

İlhamını yazdan alan capcanlı renkler, hareketli desenler…
Her sezon olduğu gibi bu sezon da zamansız parçalardan ve klasik renklerden vazgeçmeyen DESA asil ve elegant bir tarzın anahtarı olan siyah, beyaz, krem ve pastel tonlarıyla beğeni kazanıyor. Her sezonun favorisi ve zamansız bir şıklığın anahtarı olan klasik renkler, DESA’nın benzersiz deri kalitesi ve özgün tasarımlarıyla bir araya geliyor ve her kıyafetinize uyum sağlayacak kilit parçalar ortaya çıkıyor.

DESA çanta koleksiyonunda bu sezon her sezonun değişmeyen trendi siyah, beyaz ve pastel renklerin yanı sıra, güneşin ışıltısını ve yazın tonlarını yansıtan, renkli modeller öne çıkıyor. Bu sezon DESA çantalarda, tatil sezonunun gelişini müjdeleyen ve güneşin enerjisini taşıyan sarı, turuncu tonları ve denizci tarzının vazgeçilmezi olan mavi ve kırmızılar dikkat çekiyor.

DESA’nın sezona damgasını vuracak çanta koleksiyonunda, farklı renk ve modellerin yanı sıra modern bir görünüm sunan ve yaz sezonunun ruhunu yansıtan cıvıl cıvıl desenler sıkça yer alıyor. Sezonun yükselen moda trendi olan ağaç, çiçek ve kelebek desenli modeller, yeşilin ve doğanın güzelliğini giyiminize taşıyor ve modayı yakından takip eden kadınların favorisi oluyor. Koleksiyonda doğadan ilham alan çiçek desenlerinin yanı sıra, minimalizm ve moderniteyi yansıtan geometrik desenler de öne çıkıyor. Geometrik desenlerin ve patchwork deseninin kullanıldığı modeller, farklı renk kombinleriyle de beğeni kazanıyor.

Gündüzden geceye, sahilden şık davetlere…
Koleksiyon farklı renk ve tarzların yanı sıra, her ihtiyacınızı karşılayacak geniş bir model yelpazesi de sunuyor.

Koleksiyonda yer alan hem şık hem spor kıyafetlerle kullanılabilecek, gece ve gündüz çantaları hanımların büyük beğenisini kazanıyor ve her kıyafetin mükemmel tamamlayıcısı oluyor. DESA’nın açık ve canlı renklerdeki geniş omuz çantaları gündüzleri beachlerde favori parçalarınız olurken, şık yaz davetlerinin vazgeçilmez aksesuarı DESA clutchlar oluyor. Bunların yanı sıra bu senenin trendi DESA sırt çantaları ise günlük kullanımda trendy ve tarz sahibi bir görünümün anahtarı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe