Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

360 derece sokak modasını yansıtıyor: The Walk

Michael Kors ilk sokak modası kampanyası olan The Walk’ı tanıtıyor. 31 Ağustos’ta lanse edilecek olan kampanya, çeşitli trend belirleyiciler...

Michael Kors ilk sokak modası kampanyası olan The Walk’ı tanıtıyor. 31 Ağustos’ta lanse edilecek olan kampanya, çeşitli trend belirleyiciler öncülüğünde ilerleyecek: şarkıcı/söz yazarı, Saint Heron’ın kurucusu ve Saint Records’ın CEO’su Solange Knowles; modeller Soo Joo Park ve Nina Agdal ve Yunanistan Prensesi Olympia.

Michael Kors yeni kampanyası hakkında “Moda kişisel stilin bir yansımasıdır ve ben her zaman New York City’i gerçek bir podyum olarak düşünmüşümdür. The Walk, yeni sezon çantalarımızı farklı kullanım biçimleriyle görmemiz için bir fırsat.” diyor ve ekliyor “Stil çok sübjektif. Tasarımlarımın başka kişiler tarafından hayata geçirilmesi kadar heyecanlı bir şey yok.”

Kampanyanın öncüleri fotoğrafçı Tommy Ton tarafından downtown New York’ta fotoğraflandı. Eşsiz kişiliklerine sadık kalarak yeni MICHAEL Michael Kors çantaları ile –Brooklyn serisi ve Isadore omuz çantası - Sonbahar 2016 koleksiyonunu sergilediler. “Her bir kadının günlük stillerine bağlı kalarak aksesuarları ve kıyafetleri kendilerininmiş gibi sergilemeleri çok eğlenceli bir deneyimdi” diyor Tommy Ton.


Takipçiler, üzerlerindeki Michael Kors kıyafetleriyle sokak stillerini yansıtan bir fotoğraf çekip Instagram ve Twitter üzerinden #SideWalkSpotted etiketi ile paylaşım yaparak kampanya ile etkileşime geçebilirler, seçilecek olan bazı paylaşımlar Michael Kors The Walk, MichaelKors.com/TheWalk platformunda sergilenecek. Wednesday ajansı tarafından konseptleştirilmiş ve yönetilmekte olan MichaelKors.com, Sprinklr sosyal teknoloji platformu işbirliği ile kurulmuştur.

Bu kampanya ileride devamı gelecek olan bir serinin ilk adımı olmakla birlikte, yeni stil karakterlerinin Michael Kors The Walk’a katılması ile her sezon ön plana çıkacak olan çantalar ve hazır giyim parçalar ile ilgi odağı olacak.

Dijital kampanya ve sosyal unsurlara ek olarak, Michael Kors The Walk deneysel bir medya ortaklığı ile Eylül ayında hayata geçirilecek.

360-derecelik kampanyayı tamamlarken, Michael Kors The Walk Ekim ayında THE KORS EDIT pop-up butiğinde (384 Bleecker Caddesi) sergilenecek. Kişisel stili vugularken, galeri gibi bir havası olan bu butik, birbirinden çeşitli Brooklyn serisi çantalara ve kampanyanın giyime hazır parçalarını sergileyecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe