Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

50 yıldır moda dünyasının en ikonik imzası

H&M, yeni tasarımcı iş birliği KENZO x H&M’in kampanya filminin ikonik fotoğrafçı Jean-Paul Goude tarafından çekildiğini duyurmakt...

H&M, yeni tasarımcı iş birliği KENZO x H&M’in kampanya filminin ikonik fotoğrafçı Jean-Paul Goude tarafından çekildiğini duyurmaktan memnuniyet duyar. Kampanya filminde birbirinden özgün 7 isim rol alıyor: Iman, Rosario Dawson, Chance The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Chloe Sevigny, Suboi ve Xiuhtezcatl Martinez. Kampanya 17 Ekim’de yayınlanmaya başlayacak, koleksiyon ise 3 Kasım’da 250 seçili H&M mağazasında olacak.

Jean-Paul Goude son 50 yıldır moda dünyasına damga vuran en çarpıcı işlerden bazılarının arkasındaki isim olarak tanınıyor. Goude, KENZO x H&M için de her zamanki özgün stilini kullanarak, basılı ve billboadlarda yer alacak bir kampanya hazırladı.

“İdollerimizle çalışmak harika. Ve Jean-Paul Gaude gerçek bir moda idolü. KENZO x H&M için yaptığı çekimler inanılmaz. Koleksiyonun özgür ruhunu,pozitifliğini ve karakterini tam yansıtan kareler çekti.’’ diyor KENZO Kreatif Direktörleri Carol Lim ve Humberto Leon.



“H&M’le, Carol ve Humberto ile birlikte KENZO x H&M kampanyasında çalışmak gerçekten maceraydı. Koleksiyona kattıkları duruşu, gençliklerini, enerjilerini, eğlenceyi ve stili çok sevdim.’’ diyor Jean-Paul Goude.

KENZO x H&M kampanya yüzleri
Iman – Süpermodel, aktivist ve IMAN Cosmetics kurucusu
Rosario Dawson – Aktris ve activist, Studio 189’un kurucularından bir tanesi
Chance The Rapper – Hip hop sanatçısı
Ryuichi Sakamoto – Müzisyen ve besteci
Chloe Sevigny – Aktris
Suboi – Rapper
Xiuhtezcatl Martinez – Aktivist ve Earth Guardians’ın lideri

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe