Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Active Wear Koleksiyonu ile bu sezonda da rengarenk ve enerjik tasarımlar

LC Waikiki, sonbahar mevsimi ile şehre dönen spor tutkunları için hazırladığı Active Wear Koleksiyonu ile bu sezonda da rengarenk ve enerjik...

LC Waikiki, sonbahar mevsimi ile şehre dönen spor tutkunları için hazırladığı Active Wear Koleksiyonu ile bu sezonda da rengarenk ve enerjik tasarımlar sunuyor.

Spor yaparken rahat ve aynı zamanda şık olmak isteyenler için özel olarak hazırlanan LC Waikiki Active Wear koleksiyonu hem kadınlara hem de erkeklere hitap ediyor. Rahatlığın ön planda olduğu koleksiyon, sezonun hit renkleri ve modelleriyle modayı spor alanlarına taşıyor.

Spor tutkunu kadınlara özel rengarenk tasarımlar
LC Waikiki Active Wear koleksiyonunda yer alan kadın tasarımları olimpiyatlardan ilham alıyor. Koleksiyonda açıktan koyuya gri tonlarının yanı sıra, siyah, kırmızı ve kobalt mavi ana renkleri oluştururken neon detaylar tasarımlara dinamik bir hava veriyor. Özel olarak tasarlanan bol tişörtler ve taytlar sporda hareket rahatlığı sağlıyor.

Spor sonrası için de modellerin yer aldığı Active Wear koleksiyonu, uzun oversize sweatshirtler ve kadife bomber ceketleri spor tutkunlarının beğenisine sunuyor. Nefes alan kumaşların yanı sıra file, kadife ve melanj kumaşlarla harmanlanan tasarımlara, şehrin beton duvarları ve tel örgülerinden ilham alan çizgiler hareket katıyor.

Erkekler ‘’Active Wear’’ ile daha sportif
Active Wear erkek koleksiyonunda kışın trend renklerinden gri, ekru, kırmızı, sarı, yeşil ve mavinin açıktan koyuya tonları öne çıkıyor. Esnek kumaşların kullanıldığı örme pantolon ve şortlar sezon boyunca spor yapanlar için hareket rahatlığı sağlıyor. Sloganların ve sayıların baskı olarak kullanıldığı koleksiyon, spor esnasında şıklık ve rahatlık vadediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi