Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Decathlon’dan selülitleri azaltan ilk spor taytı!

Spor yaparak selülitlerinden kurtulmak isteyenler için artık yenilikçi ve çok özel bir ürün var! Decathlon’un fitness markası Domyos’un yeni...

Spor yaparak selülitlerinden kurtulmak isteyenler için artık yenilikçi ve çok özel bir ürün var! Decathlon’un fitness markası Domyos’un yeni SHAPE BOOSTER taytı, selülitleri azaltmaya ve vücudu sıkılaştırmaya yardımcı oluyor!

Decathlon’un yeni spor taytı ile yaptığınız sporun etkilerini vücudunuzda hissedebilirsiniz! Selülitlerinizi azaltmaya ve vücudunuzu sıkılaştırmaya yardımcı olan bu tayt, silikon destek parçaları ile hareketleriniz sırasında vücudunuzu ovuşturarak masaj yapıyor. Yaptığınız spor egzersizi ile birleştiğinde bu tayt sayesinde vücudunuzdaki yağları yakarak fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Üründe herhangi bir kimyasal kullanılmamış olup, mikrokapsüllenmiş uygulamaların aksine yıkamalara karşı dayanıklı bir ürün.


Bağımsız laboratuvarlar tarafından kanıtlanmış sonuçlara sahip olan bu tayt, kalçalarda oluşan sarkmaların azalmasına yardımcı oluyor, kalça ve popodaki kasların sıkılaşmasını sağlıyor. Kalçalarınız gözle görülür bir şekilde sıkılaşmasını sağlar. Geniş bel bölgesi ve 2 sıkılaştırıcı malzeme eklenmesi sayesinde düz karın etkisi yapıyor ve vücudunuzu toparlayarak karnınızı düz, bedeninizi ince gösteriyor.

Taytı giydikten sonra, antrenman sırasında maksimum rahatlık için destek noktalarını kalçanın ve popunun doğru yerlerine gelecek şekilde yerleştirmeniz gerekiyor. Tayt, haftada toplam 1,5 saat egzersiz yaptığınız takdirde 42 günden itibaren, kalçadaki kasların güçlenmesine yardımcı oluyor, sıkılaşma da 84 gün içinde görünür hale geliyor.Decathlon ürün sorumlusu, SHAPE BOOSTER taytı giyerek yaptığınız fitness antrenmanınızı bitirdikten sonra daha yumuşak bir cilt için nemlendirici krem sürmenizi öneriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe