Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Manchester United'ın star oyuncuları kamera karşısında

Columbia ve Manchester United işbirliği ile hazırlanan ve her iki markanın tutkunları tarafından heyecanla beklenen kapsül koleksiyon mağaza...

Columbia ve Manchester United işbirliği ile hazırlanan ve her iki markanın tutkunları tarafından heyecanla beklenen kapsül koleksiyon mağazalarda yerini alıyor. Manchester United'ın star oyuncuları Koleksiyonun tanıtımı için kamera karşısına geçti.

Columbia Sportswear ve İngiltere’nin en önemli futbol kulüplerinden Manchester United işbirliği ile üretilen yeni dış giyim koleksiyonu futbol ve outdoor severlerin beğenisine sunuldu. On yedi mont ve ceket stilinin sunulduğu koleksiyonda profesyonel futbol ve dış giyim sektörünün en tanınmış markalarından ikisinin ikonik logoları yer alıyor.

İşbirliği ve koleksiyon hakkında konuşan Columbia Ürün ve Tasarımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Joe Boyle, “Manchester United ve Columbia, performans ve inovasyona odaklı güçlü bir mirası paylaşıyor. Bunu dikkate alarak tasarladığımız ve geliştirdiğimiz bu teknik koleksiyonla dünyanın en muhteşem taraftarları, her türlü hava koşulunda takımlarını destekleyebilecek ve açık havanın keyfine varabilecek” dedi.

Columbia’nın Manchester United için hazırladığı koleksiyonda hem stadyumlarda, hem de hafta sonu maceralarında ve günlük yaşamın her alanına mükemmel uyum sağlayacak stiller yer alıyor. Koleksiyonun üç ana temasında da Columbia’nın taraftarları sıcak ve kuru tutacak ve koruyacak sektör lideri teknolojileri kullanıldı. Heatzone 1000 TurboDown Jacket; 900-dolgu, suya dayanıklı kaz tüyü, termal yansıtıcılı astar özellikleri ve soğuk girebilecek noktaları elimine eden, devrim yaratan lazer dikiş yapısıyla rakipsiz sıcaklık sunuyor.

OutDry Extreme Diamond Shell en şiddetli sağanaklarda bile %100 su geçirmez koruma sağlıyor; klasik şehir stilindeki Barlow Pass 550 TurboDown Quilted Jacket ise çıkarılabilir kapüşona sahip.

Manchester United Group Genel Müdürü Richard Arnold “Dünyanın en tutkulu taraftarlarına sahibiz. Şimdi taraftarımız, hava koşulları nasıl olursa olsun Kırmızı Şeytanları istedikleri gibi destekleyebilecek. Columbia da kulübümüz gibi geniş bir uluslararası erişime sahip. Herkesin sevdiği açık hava aktivitelerinin keyfini çıkarırken bir yandan da favori takımını destekleyebilecek olması bizi heyecanlandırıyor” diye konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi