Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vitrinlere 'hazan' dokunuşu

Home Store, sonbaharın gelmesiyle hareketlenen vitrinlerini yepyeni modelleriyle süslüyor. Yağmurluktan pardösüye, pantolondan kazağa kadar ...

Home Store, sonbaharın gelmesiyle hareketlenen vitrinlerini yepyeni modelleriyle süslüyor. Yağmurluktan pardösüye, pantolondan kazağa kadar aradığı her şeyi rahatlıkla Home Store’da bulabilen moda tutkunlarını ise Sonbahar-Kış sezonuna iddialı bir giriş yapıyor.

Türkiye’nin ünlü moda markası Home Store, 2016-2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunda bulunan sezonun en gözde parçalarını, moda tutkunlarının beğenisine sunmaya devam ediyor.

Home Store, farklı tarz ve tasarımlarıyla tüm zevklere hitap ederken, çalışma hayatında aktif rol oynayan stil sahibi kadınların stilini bu sezon bir üst saklaya taşıyor. Markanın yeni sezon koleksiyonunda yüksek bel mini etekler ve ekose ceketler geçmişe dönüş yaşatırken, geniş paça pantolonlar ve ince kumaşlardan hazırlanan gömlekler, bu sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Home Store ile sonbahara hazırlan
Günlük hayatın koşturmacasında rahat ve şık olmak isteyenleri de unutmayan Home Store, yünlü kazaklar, kot pantolonlar ve asaletin simgesi pardösüleriyle takipçilerinin beğenisini kazanıyor.
Koleksiyon siyah, beyaz, gri, borda ve sarı hakimiyetini minimal kalıplarla buluştururken çizgili ceket takımlar, uzun elbiseler, kalın kumaşlardan hazırlanmış pantolon ve tulumlar ise rahatlığı şıklıkla buluşturan kadınların tercihi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi