Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2017 Gelinlik Koleksiyonu New York Bridal Week’te tanıtıldı

Oleg Cassini’nin 2017 Gelinlik Koleksiyonu ilk kez, New York International Bridal Week katılımcılarıyla buluştu. Yeni koleksiyon romantik ve...

Oleg Cassini’nin 2017 Gelinlik Koleksiyonu ilk kez, New York International Bridal Week katılımcılarıyla buluştu. Yeni koleksiyon romantik ve ışıltılı modellerle göz doldurdu. Kalp yakalar ve dantel işlemeler gibi klasik detayların güncel yorumlarını içeren koleksiyonda, boncuk ve kristallerle oluşturulan el işi süslemeler dikkat çekti.

Oleg Cassini 2017 Koleksiyonu, tüm dünyanın önde gelen gelinlik markalarını buluşturan New York International Bridal Week’te tanıtıldı. Romantik ve ışıltılı Oleg Cassini tasarımı gelinlikler, incelikli ve özenli detaylarıyla dikkat çekti.

Nefes kesen Oleg Cassini şovunun öne çıkan parçaları zamansız dantel işlemeler ve kalp yakalarla tamamlanan, klasik modellerin güncel yorumlarını içeren tasarımlardı. Oleg Cassini’nin sık sık yaptığı gibi gelinliklerde yine zıt detaylar bir arada kullanılmış; örneğin saten kumaşların yumuşaklığına oyuncu dantellerle hareket katılmış, bedeni tamamen kristal boncuklarla kaplı iddialı modeller sade eteklerle tamamlanmıştı. Çiçek aplikelerle süslü tek omuzlu A kesim gelinlikler, balo tipi ve prenses kesimler de Bridal Week katılımcılarından tam not aldı. Gelinliklerde kullanılan el işi lüks danteller, parlak kristal ve boncuk süslemeler göz kamaştırdı.

Zarif kristaller ve inci boncuklar Oleg Cassini koleksiyonundaki aksesuarlarda da sıkça yer alıyor. Kristallerle süslü tül vualetler, taşlı kemerler ve bolerolar gelecek yılki gelinlerin vazgeçilmezi olacağa benziyor. Prenseslere layık bir düğün hayal edenlerin dilediği her şeyi tamamlayacak nitelikteki katedral duvaklar büyülü anları müjdeliyor.

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif abiye ve gelinlik koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Bugün Oleg Cassini, her stile ve her yaşa uygun yüzlerce gelinlik modeliyle, dünyanın dört bir yanındaki gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe