Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Sezon Çiçek Açıyor

Koton 2016-2017 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu, bu sezon cıvıl cıvıl çiçek desenleri ile sıcacık bir sezon masalı yazıyor. Koton, 2016-2...

Koton 2016-2017 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu, bu sezon cıvıl cıvıl çiçek desenleri ile sıcacık bir sezon masalı yazıyor.

Koton, 2016-2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, bu sezon kadınları büyük şehrin atmosferinden uzaklaştırıyor ve country ruhu vadediyor. Doğanın izlerini taşıyan tasarımlar, özellikle çiçek desenli modeller ile dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz ay moda severlerle buluşan yeni koleksiyon, serin sonbahar günlerine sıcacık bir dokunuş yaparken, zengin kumaş seçimlerinin yanı sıra kullanılan desenler ile de retro bir hava estiriyor.

Country-boho etkilerinin hakim olduğu koleksiyonda; koyu mavi tonlara bu kışın olmazsa olmaz nötr renkleri haki yeşili ve taş grilerini tamamlayan oduncu kırmızısı ve ahşap tonları eşlik ediyor.

Renklerde tercih edilen soğuk tonlar, sezona özgü çiçek baskılar ve tüvit desenler ile harmanlanıyor. Özellikle sonbahar aylarına özel elbiseler bu sezonun favori parçaları arasında yer almaya aday.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe