Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Centilmenler Tarzını Konuşturuyor!

Her hafta değişen temalarıyla tüketicilerini yepyeni dünyalarla buluşturan Tchibo'da bu hafta “Centilmenler Tarzını Konuşturuyor!”.  ...

Her hafta değişen temalarıyla tüketicilerini yepyeni dünyalarla buluşturan Tchibo'da bu hafta “Centilmenler Tarzını Konuşturuyor!”. 

Sonbaharın tüm renklerini centilmen erkeklerle buluşturan Tchibo'nun "Centilmenler Tarzını Konuşturuyor" temalı ürünleri 26 Ekim Çarşamba gününden itibaren takipçileriyle buluşuyor. Tchibo'nun erkekler için özel olarak hazırladığı yeni koleksiyonunda centilmen erkekler tarzlarıyla öne çıkıyor.

Tchibo Çarşambasında bu hafta centilmen erkeklere özel tasarımlar göz dolduruyor. Tchibo'nun erkekler için özenle hazırladığı yeni koleksiyonu sonbahar tarzına daima sahip olmayı vaat ediyor. 26 Ekim tarihinden itibaren takipçileriyle buluşacak olan "Centilmenler Tarzını Konuşturuyor" temalı ürünleriyle Tchibo, birbirinden şık, rahat ve tarz ürünleriyle erkekleri sonbahar tarzını özgürce yansıtmaya ve günün her anında iyi hissetmeye davet ediyor.

"Centilmenler Tarzını Konuşturuyor" koleksiyonu, çift taraflı kapitone yeleklerden, uzun kollu henley tişörtlere, chino pantolonlardan, pelüş astarlı sweatshirtlere, Bluetooth® Hoparlör »Music Wrap«'ten, flanel şallara birbirinden şık ve fonsiyonel ürünleri stil sahibi erkeklerin beğenisine sunuyor. Koleksiyonda bulunan birçok ürün, insanı ve çevreyi korumak için belli standartlarda üretilirken, içeriğindeki organik pamuk sayesinde cilde yumuşak ve doğal bir dokunuş sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe