Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gigi Hadid, ‘TommyXGigi’ koleksiyonu Dubai’yi ziyaret etti

Süper model Gigi Hadid, ‘TommyXGigi’ koleksiyonunu ve farklı şehirlerdeki stillerini kutlayan ‘#TogetherTour dünya turu kapsamında Dubai’yi ...

Süper model Gigi Hadid, ‘TommyXGigi’ koleksiyonunu ve farklı şehirlerdeki stillerini kutlayan ‘#TogetherTour dünya turu kapsamında Dubai’yi ziyaret etti.

Süper model Gigi Hadid, #TogetherTour dünya turu kapsamında, 10 Ekim Pazartesi günü, Dubai’de moda severlerle buluştu. Hadid, New York’ta başlayan turda, Berlin, Milano ve Dubai’den sonra Tokyo ve Şanghay’a giderek kadınların TommyXGigi koleksiyonunu değişik stillerde ve farklı kültürel yorumlarla kullandığını görmeye ve etkinliklere katılmaya devam edecek.

Bir yat turuyla Dubai’nin en ikonik binalarını denizden görme fırsatı bulan Hadid’e şehrin sosyal medya etkileyicileri Alanoud Badr (Lady Fozaza), Mariyah Gaspacho (Mahryska), Teresa Karpinska (StyleDrifter), Tala Samman (My Fashion Diary), Kat Lebrasse ve Natalya Kanj (Five Five Fabulous) eşlik etti. Favori stil ilhamlarını paylaştılar ve TommyXGigi koleksiyonunu Dubai stiliyle yorumladılar.

Aynı zamanda The Dubai Mall’daki “Fashion Catwalk”a davet edilen moda severler arasından seçilen 30 kişiye, özel VIP giriş hakkı ve Gigi ile tanışma fırsatı verildi.

Dijital aktivitelerle desteklenen etkinlik sırasında Shereen Mitwalli, Tommy Hilfiger’ın Snapchat kanalını devraldı.

TommyXGigi koleksiyonunda, kadın spor giyimi ve ayakkabılarıyla saat, güneş gözlüğü gibi aksesuarlar ve THE GIRL parfüm yer alıyor. Tasarımlarda Hilfiger’ın imzası olan “klasik Amerikan cool” tarzı, Hadid’in modern stillere getirdiği özgün yorumlarla buluşuyor. Çabasız, genç ruhlu ve havalı görünümler, Gigi’nin deniz temalarına kattığı eğlenceli ve romantik dokunuşları yansıtıyor.

TommyXGigi koleksiyonu hala dünya çapında seçkin Tommy Hilfiger mağazalarında satılıyor. Koleksiyonun dünya prömiyeri, 9 Eylül’de, New York Moda Haftası sırasında düzenlenen bir defile ile yapıldı. Tommy Hilfiger markasının müşteriye yönelik ilk defilesi olan “#TOMMYNOW” halka açık olarak düzenlendi. Hilfiger’ın modayı demokratikleştirme taahhüdünü destekleyen bu yenilikçi yaklaşımla TommyXGigi koleksiyonu dahil tüm tasarımlar podyuma çıktıkları anda küresel olarak satışa sunuldu.

Hadid’in çeşitli şehirlerde tanıtımlar yapacağı #TogetherTour, 2 Eylül’de Berlin’de başladı. Bread & Butter by Zalando trend fuarına katılan Hadid burada TommyXGigi koleksiyonunu ilk kez sundu. Ardından Milano’yu ziyaret eden Hadid, #TogetherTour dünya turunu Dubai’den sonra 12 Ekim’de Tokyo ve 14 Ekim’de Şanghay ile devam ettirecek.

KİM NE GİYDİ

Gigi Hadid – metalik altın rengi baskılı sweatshirt, deri motorcu pantolonu, deri denizci botları

Shereen Mitwalli – desenli ipek maksi elbise, deri platform sandaletler

Alanoud Badr – body, beyaz denizci pantolonu ve deri denizci botları

Mariyah Gaspacho –desenli ipek bluz, denizci blucini, yünlü bere ve bağcıksız sneaker ayakkabılar

Teresa Karpinska – lacivert ve beyaz çizgili balıkçı yaka kazak, deri detaylı tulum ve deri denizci botları

Tala Samman - naylon bomber mont, skinny jeans, pamuklu tişört ve bağcıksız sneaker ayakkabılar.

Kat Lebrasse – pamuklu midi elbise, çıpa desenli cep mendili, deri denizci botları

Natalya Kanj – desenli ipek elbise, deri denizci botları

Görünümlerin tamamı TommyXGigi koleksiyonundan seçildi.

Markanın dostları ve takipçileri de sosyal medyadaki paylaşımlara #TommyXGigi ile #TogetherTour ve @TheDubaiMall etiketleriyle katılmaya davet edildi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi