Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mıchale Kors Resort Holıday 2017 kampanyası

Resort 2017 Michael Kors Collection’un reklam kampanyası Mario Testino tarafından tasarlandı. “Bu koleksiyon kıyafetlerin uyumu baz alınarak...

Resort 2017 Michael Kors Collection’un reklam kampanyası Mario Testino tarafından tasarlandı. “Bu koleksiyon kıyafetlerin uyumu baz alınarak yaratıldı.

Adeta, şehir merkezi ve sahil arasındaki dengeli kıyafet kombininin gözalıcı ve aynı zamanda da rahat olması gibi” diyor Michael Kors ve ekliyor “Haziran 2016’da koleksiyona ait birkaç görseli editörlerle paylaştık ve müşterilerimin yepyeni ürünler görecek olmaları beni çok heyecanlandırıyor.”

Testino, Michael Kors Collection için Anja Rubik’i vintage sürat motorunun arka bölümünde güneşin en güzel saatinde ve denizin ışıldadığı anda fotoğrafladı. Kıyafetler ve aksesuarlar, zahmetsiz şıklıkları, lüks dokumaları, işleme ve yüzüklerdeki geometrik detayları ile sezonun çizgilerini belirliyor.

MICHAEL Michael Kors’un reklam çekiminde ise ışık, romantik cazibe ve tatil heyecanı ön plandaydı. Model Taylor Hill ve Emmy Rappe kampanya yüzü olurken, Las Vegas’ın enerjisi ve ışıltısı sezonun zengin renklerine, lüks dokumalarına ve karşı konulmaz parlaklığına yansıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi