Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mevsim Geçişlerinde Gömlek Zamanı

Cacharel mevsim geçişlerini daha keyifli kılacak gömlek tasarımları sunuyor. Geniş çeşitlilikteki ürün skalası ile Cacharel’in her an ve her...

Cacharel mevsim geçişlerini daha keyifli kılacak gömlek tasarımları sunuyor. Geniş çeşitlilikteki ürün skalası ile Cacharel’in her an ve her stil için bir önerisi var.

Cacharel, desen konusundaki köklü geçmişine ilave olarak sezon hikayesine göre tasarlanan özgün desenlere sahip gömlekleri ile öne çıkıyor. Cacharel’in özgün tavrını ve kendisini çok iyi anlattığı gömlekler en uygun incelikte pamuklardan yapılmış çok kıymetli kumaşlardan üretilmiş olmalarıyla göze çarpıyor. Denim gömlekler, biomorfik tasarımlar, modern indigo gömlekler ve flannel gömlekler ve çok daha fazlası Cacharel’in önerileri arasında.

Temel İhtiyaçlar, Basic Gömlekler

Pamuk lifi, en ince ve en kaliteli pamuk iplikleri haline getirilerek Cacharel basic gömleklerinde kullanılıyor. 70 numara ve üzerindeki en kıymetli pamuk iplikleri dokunarak farklı dokular yaratılıyor. Basic gömleklerin kumaşları Easy Care teknolojisi ile üretiliyor yani bu gömlekler diğer pamuklu gömleklere göre daha geç buruşma ve kolay ütülenme özelliğine sahip. Her sezon bulabileceğiniz bu özel gömlekler renk çeşitliliği ile huzurunuzda.

Yaşamın Dışa Vurumu

Pamuklu kumaş türü Liberty’i İngiltere’de Kraliyet ailesine özel çiçek baskılı dokuyan Cacharel’in desenli gömlek macerası günümüze kadar daha da gelişerek gelmiş konumda. İnce beyaz pamuk yüzeylerin üzerine kontrast baskılarda sunulan gömlekler yaşamın içindeki her türlü objeden ve renkten ilham alınarak tasarlanıyor. Goldan Gate köprüsünden, ağaç yaprakları ve kabuklarının kendine has dokusuna kadar her detay koleksiyona ilham oluyor. Cacharel’in tasarladığı özel desenler koleksiyon renkleri ile bir arada harmanlanıp muazzam bir renk bütünlüğü ve dengesi yakalanıyor. Dünyaca ünlü İtalyan kumaş firmalarının kendine özgü desenleri Cacharel ile özdeşleştirilerek koleksiyonda yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe