Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

MUDO sonbahar kış 2016-17 koleksiyonu

Mudo’nun sonbahar kış 2016-17 koleksiyonu, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, 13 Ekim Perşembe Zorlu PSM’de özel bir prezentasy...

Mudo’nun sonbahar kış 2016-17 koleksiyonu, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, 13 Ekim Perşembe Zorlu PSM’de özel bir prezentasyon ile sunuldu.

Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu’nun ev sahipliğindeki etkinliğe aralarında Mehtap Elaidi, Aslı Taviloğlu, Banu Bölen, Hande Çokrak, Ayşegül Uluç, Merve Kotil bir çok isim katıldı.

#backtomudo konseptiyle sonbahar kış 2016/17 sezonuna giren MUDO’nun koleksiyon sunumu Onur Dağ tarafından hazırlanan canlı ve enerjik kampanya videosu ile başladı.

Sunumda, köklü geçmişinden aldığı güçle yeni sezonda çarpıcı ve iddialı bir MUDO koleksiyonu karşımıza çıkıyor.

Mudo sonbahar kış kadın koleksiyonu yalın, özgür ve modaya yön veren bir şehir kadınını anlatıyor. Mudo yeni sezonda şehir hayatının yoğunluğundan kaçmak isteyen, gezgin ruhlu kadınlara kendini rahat hissedeceği kilit parçalarla en iyi fiyata moda sunuyor. Sadeliğin temel alındığı, feminen çizgilerin hâkim olduğu tasarımlarda renkli parkalar, örme trikolar, modernize edilmiş etnik detaylar dikkat çekiyor.

Modern hayatın içerisinde stili yaşatan Mudo sonbahar kış erkek koleksiyonu ise farklı trendleri klasik formlar ile bir araya getiriyor ve tarz sahibi erkeklerin stiline damga vuruyor. Giyiminde genç tarzı seven, spor-casual bir stile sahip, vintage görünümde, dinginliği seven, her tarzda erkeğe elegan ve yepyeni bir koleksiyon sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe