Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

New Balance Ekim Ayi Lifestyle Koleksiyonu

New Balance, ekim ayında; kadın, erkek ve çocuk lifestyle modellerinde ÅŸehir yaÅŸamında rahatlık ve konfor sunan güncel tasarımlar sunuyor.  ...

New Balance, ekim ayında; kadın, erkek ve çocuk lifestyle modellerinde ÅŸehir yaÅŸamında rahatlık ve konfor sunan güncel tasarımlar sunuyor. 

Kadında neon rengiyle çarpıcı bir görünüme sahip olan, erkekte ise egzotik hayvanlardan esinlenen renkleriyle 580 modelleri, çocukların tüm gün rahatlığını düşünen Fresh Foam Zante, sonbaharda yine çok renkli.

580’E ÇARPICI BÄ°R DOKUNUÅž (Kadın)

New Balance yeni sezonda ikonik 580 modelini kadınlar için yeniden güncelledi. WRT580KG ve WRT580KL ÅŸeklinde numaralandırılan 580 güncel versiyonları, New Balance’ın geliÅŸmiÅŸ performans teknolojileri arasında yer alan Revlite orta taban ile buluÅŸuyor. Gün boyu süren hızlı tempoda bile günün yorgunluÄŸunu alan Revlite orta taban, New Balance’ın sezon modasını yakaladığı çarpıcı renkler ile bir araya geliyor. Orta tabanı sayesinde hafifliÄŸiyle de dikkat çeken modeller, 2 farklı renk alternatifiyle öne çıkıyor.

Ä°KONÄ°K 580’E EGZOTÄ°K CANLILARDAN Ä°LHAM ALIYOR (Erkek)

New Balance’in klasik silueti 580 yeni sezonda sadece erkekler için tasarlanan MRT580 ile bir kez daha karşımızda. Sonbahar-Kış sezonunun en öne çıkan modellerinden biri olan 580, renkli ve çok canlı! Güncel yorumuyla 580 ilhamını; egzotik bitkilerden ve geceleri ortaya çıkan canlılardan ilham alıyor. 3 farklı renk alternatifiyle öne çıkan model, hafifletilmiÅŸ orta taban teknolojisi olan REVlite orta tabana sahip.

NEW BALANCE FRESH FOAM ZANTE V2 (Çocuk)

New Balance, 2016-2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda performans koleksiyonu arasında hız ve esnek orta tabanı ile dikkati çeken Fresh Foam Zante modelini çocuklar için yeniden tasarladı.

Ayağı saran yapısıyla dikkati çeken çocuk modeli Fresh Foam Zante V2, hafif yapısıyla da çocukların hareketlerine özgürlük katıyor. Ayakkabının ön kısmında bulunan nefes alan ağ yapı mükemmel rahatlık sunuyor.

Çocuk koleksiyonunda rengarenk, göz alıcı renkleriyle dikkati çeken Zante; taban teknolojisi ile gerek okul gerekse günlük yaşama; hız, neşe ve eğlene katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe