Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Şehre Dönüş”, Mariano Di Vaio ile oldu

Ulaşılabilir moda kavramının öncü markalarından LC Waikiki, 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonunu dünyaca ünlü Blogger Mariano Di Vaio...

Ulaşılabilir moda kavramının öncü markalarından LC Waikiki, 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonunu dünyaca ünlü Blogger Mariano Di Vaio’nun da katıldığı bir toplantı ile tanıttı. 3 Ekim Pazartesi günü İstanbul Modern’de gerçekleştirilen yeni sezon tanıtımında, LC Waikiki, sokak modasının dinamik havasını şıklıkla buluşturan tasarımlarıyla sonbahar mevsimini karşılayan şehre merhaba dedi.

LC Waikiki, sezon trendlerinin yanı sıra klasik tasarımların bulunduğu 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun reklam yüzü olarak Mariano Di Vaio ile çalıştı. Blogger, model, aktör ve tasarımcı olarak da tanınan Di Vaio, hem sezon çekimleri hem de “Şehir Seni Özledi” isimli reklam filmi için kamera karşısına geçti.

“Şehre Dönüş”, Mariano Di Vaio ile oldu

LC Waikiki Üründen Sorumlu Genel Müdürü Maria Comfort, marka için bir ilk olan işbirliği ile ilgili şunları söyledi: “Ulaşılabilir moda’ kavramının öncülerinden LC Waikiki ile “Şehre Dönüş” adını verdiğimiz 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonu için farklı bir çalışmaya imza attık. Dünyanın beğeniyle takip ettiği Mariano Di Vaio ile ortak bir çalışma gerçekleştirdik. Bu sezonda bizimle birlikte olduğu için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Maria Comfort yeni sezon konsepti ile ilgili olarak “Sadeliği, rahatlığı ve herkes için ulaşılabilir ticari modayı öne çıkaran bir koleksiyon hazırladık. Akıllı seçim sunan bir marka olarak bugün geniş ürün gamıyla her yaşa uygun tasarımlar yapıyoruz” dedi.

Hem şehir hayatı hem de doğallığın yansıtıldığı koleksiyonun çekimlerinde ve reklam filminde kamera karşısına geçen Mariano Di Vaio ise “Bu işbirliği sırasında çok güzel bir enerji oluştu ve harika bir ekiple uyum içinde çalıştık.LC Waikiki ile yolumuzun kesişmesinden dolayı çok keyifliyim. Uluslararası bir marka olan LC Waikiki’nin “ulaşılabilir moda” kavramı benim de tercih ettiğim bir yaklaşım” şeklinde konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe