Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sezonun En Eğlenceli Tasarımları

Disney ve Koton işbirliğiyle Tuba Ünsal tarafından hazırlanan Minnie by Koton koleksiyonu, yeni sezonda da çok eğlenceli tasarımlar sunuyor....

Disney ve Koton işbirliğiyle Tuba Ünsal tarafından hazırlanan Minnie by Koton koleksiyonu, yeni sezonda da çok eğlenceli tasarımlar sunuyor. Çocukların ve bir yanı çocuk kalmış herkesin gardroplarının favori parçaları olmaya aday tasarımlar, soğuk kış günlerine sıcacık bir adım atıyor.

Disney’in esfane kahramanı Minnie, ikonik stili ve canlı tarzı ile Minnie by Koton Koleksiyonu’na ilham vermeye devam ediyor. Tuba Ünsal’ın tasarımları ile hayat bulan koleksiyon, her zamankinden farklı ve özel parçalar ile eğlenceli bir dünya sunuyor.

Stilinden ödün vermeyen Minnie’nin vazgeçilmez renklerine bu sezon, alışılmışın dışında bir renk paleti ile eşlik eden tasarımlar, eğlenceli dokunuşlar ile de sıcacık geçecek bir kış vadediyor. Özellikle tasarımlarda yer alan renkli kopçalar, fermuarlar ve büzme ip gibi detaylar oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca 80’li yıllardan ilham alan baskılar, harf ve rakam görselleri ile de farklı bir kolej atmosferi yaratıyor.

Bu sezon, Minnie by Koton Koleksiyonu’nun anahtar parçaları arasında ise satin bomber ceketler, polka noktalı pantolonlar, cropped tipi üstler, jarse salopet tulumlar, eğlenceli tshirtler ve sweatshirtler yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi