Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın sıcaklığını yaşamaya devam edin

İpek eşarplarındaki tasarım iddiasını giyim koleksiyonuna da yansıtan Aker; 2016-17 sonbahar kış koleksiyonunda tasarımlarıyla yaz sıcaklığı...

İpek eşarplarındaki tasarım iddiasını giyim koleksiyonuna da yansıtan Aker; 2016-17 sonbahar kış koleksiyonunda tasarımlarıyla yaz sıcaklığın yaşatmaya devam ediyor.

İpek eşarpları kadar giyim koleksiyonu ile de kendi modasını yaratan modern kadınların favorisi olan Aker 2016-17 Sonbahar/Kış koleksiyonunda soğuk kış günlerini zarif, modern ve kültürel yapıyı harmanlayarak oluşturduğu tasarımlarıyla ısıtıyor. Naif duygular uyandıran bembeyaz kar tanelerini andıran ürün gruplarıyla, kendine has farklı duruş ve kombin seçenekleriyle zenginleşen Aker 2016-17 Sonbahar/Kış koleksiyonu moda severleri hayal dünyaları kadar geniş bir çeşitliliğe davet ediyor.

Keskin ve minimal kesimler

2016-17 Sonbahar/Kış koleksiyonunda katmanlar, keskin ve minimal kesimler, temiz hatlar ile yakalanmış modern görünümler dikkat çekiyor. Gruplar güz rüzgarlarının yanında içimizi ısıtan saten ve kadife kumaşlar ile zenginleştirilmişken şeffaf kumaşlar, organzeler koleksiyonda hakim olan romantik hissi destekliyor. Sonbahar yaprağının düşüşünde bıraktığı o geometrik yüzeyli desenler, sarı sıcak doku ve fırça rötuşlarıyla şıklığı sadelikte arayan tüm kadınlara birbirinden güzel tasarımlar sunuyor.


Sonbaharın renkleri

Sonbahar geçişindeki renk ahenkleri tüm koleksiyonda kendini hissettiriyor. Baharın sarısıyla başlayan tonlar; hardal ile harmanlanmış bordolar, olduğundan daha canlı ve güçlü kırmızılar, zeytin yeşili ve haki tonları ile sıcak, samimi, dinamik bir görünüme bürünüyor. Klasik Aker çizgisinden ödün vermeden tasarlanan koleksiyonda, tüm parçalar birbirleri ile uyum içinde sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe