Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beymen Club Kış Soğuklarına Meydan Okuyor

Sonbahar/Kış sezonunda modern kadın ve erkeği yeni vazgeçilmezleriyle buluşturan Beymen Club, dış giyim alternatifleri ile kış soğuklarına m...

Sonbahar/Kış sezonunda modern kadın ve erkeği yeni vazgeçilmezleriyle buluşturan Beymen Club, dış giyim alternatifleri ile kış soğuklarına meydan okuyor.

Beymen Club’ın DNA’sını oluşturan renkler, ekose desenler, melanjlar ve dokulu trikoların ağırlıkta olduğu Beymen Club Kadın Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda kürk yaka detaylı pançolar, bebek mavisinden bordoya farklı renklerdeki oversize yün paltolar, kemer detaylı şal yaka süet montlar, farklı renk ve model seçenekleriyle kaz tüyü mont ve yelekler dikkat çekiyor. Koleksiyonda Beymen Club’ın sofistike dokunuşları palto ve kabanların etek ucu ve yakasında yer alan payet işlemelerle vurgulanıyor.

Doğadan ilham alan Beymen Club Erkeği,  Sonbahar Kış sezonunda da şıklık ve rahatlıktan ödün vermiyor. Son yılların yükselen trendi “layering” üst üste giyilen yelek, ceket, paltolar ile bu sezon da hakimiyetini sürdürüyor.

Sezonun en trend tasarımları arasında yer alan bomber montlar, kaşe kabanlar, deri montlar, trençkot ve palto modelleri şehri oluşturan binalar ve yollardan ilham alarak tasarlanan grafik t-shirt, sweatshirt ve kazaklar ile tamamlanarak koleksiyonun genç görünümünü tamamlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi