Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gerçek Bir Levi’s Klasiği: Sherpa Trucker

Kış aylarının gelmesiyle mont sezonu da açıldı. Levi’s® ile en şık, en trendy Sherpa Trucker modellerine gardırobunuzda yer açın. İkonik...

Kış aylarının gelmesiyle mont sezonu da açıldı. Levi’s® ile en şık, en trendy Sherpa Trucker modellerine gardırobunuzda yer açın.

İkonik marka Levi’s®, soğuk havalarda içinizi ısıtacak Sherpa Trucker modelleriyle bu kış gardırobunuzun vazgeçilmezlerinden oluyor.

Levi’s®’ın 2016/17 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda yer alan Sherpa Trucker, yapay kürk detayları ile fark yaratıyor. Sherpa Trucker, yumuşak kumaşı ve Levi’s® tarzını yansıtan görünüşüyle öne çıkarken jean ve gömleklerle uyumlu bir görüntü sağlıyor. Her yaşa ve her tarza hitap eden tasarımıyla Sherpa Trucker, markanın zamansız şıklığını yansıtıyor.


Gerçek bir Levi’s® klasiği olan, stil sahibi kadın ve erkeklerin tercihi Sherpa Trucker, günün her anında rahatça giyilebiliyor. Levi’s®, Kaliforniya’dan ilham alan “Good Life” temalı koleksiyonundaki Sherpa Trucker’lar ile bu kış benzersiz şıklık vaat ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe