Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Koleksiyonunuza İskandinav Stilinde Deri Şıklığı

Danimarkalı deri ve ayakkabı markası ECCO, sıra dışı kadınların hayatından ilham alarak tasarladığı çantalarıyla, kadınların karakteristik s...

Danimarkalı deri ve ayakkabı markası ECCO, sıra dışı kadınların hayatından ilham alarak tasarladığı çantalarıyla, kadınların karakteristik stillerini tamamlıyor.

Bu sezon modayı belirleyecek ECCO deri çantalar dolabınızın vazgeçilmezleri arasına giriyor. Her kombininize kolayca uyum sağlayacak ECCO ISAN, ECCO SCULPTURED, ECCO SP2 çantaları ile tarzınıza yeni bir şıklık geliyor.

ECCO’nun en parlak ve yumuşak derisi Camelia ile hazırlanmış tüm sıradışı ürünler, bugünün dinamik yaşam tarzına uyumlu çok yönlü olarak sunuluyor. Ürünler pratik kullanımları ile en iyi İskandinav minimalizmini sergiliyor. ECCO Shape koleksiyonundan ayakkabılarınız ile kombinlemek için ECCO tarafından özenle tasarlanan ECCO deri çantalar, sıra dışı kadınların hayatından ilham alınarak iş kadınlarının tempolu hayatlarında kolayca yer alıyor.

ECCO ISAN, yumuşak ECCO derisini 50’li yılların tarzıyla bütünleştirerek çağdaş bir dönüşüm yaratıyor. Orta boyutlarda, çıkarılabilir deri omuz askısı ile ister omuz üzerinden ister çapraz olarak kullanılabilen ECCO ISAN, siyah, mürdüm ve gece mavisi renkleri, klasik yapısı ve farklı kilit özelliği ile kombinlere zerafet getiriyor.

Yumuşak, esnek ve dökümlü yapısıyla ECCO SCULPTURED, geometrik şekli ile çekici siluetler oluşturmak isteyen kadınlar için el veya omuz çantası kullanmak isteyenlere de yeni bir seçenek oluyor. ECCO SP2 deri çantası, bitkisel tabaklanmış derisi, sahip olduğu yumuşak derisi ve benzersiz bir el dikişiyle tasarlanmasıyla modayı takip eden kadınların dikkatini çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi