Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıkı bir pazarlığa hazır mısın?

ModaCruz son olarak “Teklif Ver” özelliğini yayına aldı. Bu özellik sayesinde akıllı alışveriş konusunda uzman ModaCruz kadınları şimdi çok ...

ModaCruz son olarak “Teklif Ver” özelliğini yayına aldı. Bu özellik sayesinde akıllı alışveriş konusunda uzman ModaCruz kadınları şimdi çok daha rahat pazarlık yapabilecek. Hayran oldukları ürünlere, diledikleri fiyattan sahip olmak için dolap sahiplerine en kısa yoldan teklif verebilecek. ModaCruz, bu yeni özelliğiyle de kadınlara güç katmayı sürdürecek!

ModaCruz şimdi kadınların hayran oldukları ürünlere daha kolay ulaşmalarını sağlamak için, “Teklif Ver” özelliğini hayata geçirdi. “Teklif Ver” seçeneği, kullanıcıların satın almak istediği bir ürüne, dolap sahibinin satışa çıkardığı fiyattan farklı bir fiyat teklif etmeyi sağlıyor. Böylece ModaCruz kadınları artık, indirim taleplerini yorum yoluyla dile getirmek yerine, doğrudan ürünün sahibine iletebiliyor.

Bütçeyi zorlamadan akıllı alışveriş

Akıllı alışveriş konusunda uzman ModaCruz kadınları, Teklif Ver özelliği sayesinde pazarlık yapmanın en keyifli halini keşfediyor. Teklif Ver butonu, ürün detay sayfasında Sepete Ekle seçeneğinin hemen yanında yer alıyor. Butona tıkladıktan sonra kullanıcılar, kart bilgilerini girerek tekliflerini kolayca gönderebiliyorlar. Teklifleri kabul edildiğinde ürünü satın almış oluyorlar veya dolap sahibinin verdiği yeni teklifi değerlendiriyorlar.

“Kadınlara güç katan moda”

ModaCruz’da lüks marka kıyafetlerden özgün tasarımlara, fast-fashion markalardan butik ürünlere, ayakkabıdan şapkaya, çantadan kozmetiğe milyonlarca parçaya ulaşmak mümkün; hem de yüzde 90’a varan indirimlerle. Ayrıca dolap sahipleri birkaç kez giyip kenara koydukları kıyafetlerini ModaCruz kullanıcılarının beğenisine sunarak nakit elde ediyor. Böylece ModaCruz kadınlar arasında paylaşımı destekliyor, onlara güç katıyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe