Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sport in Street’ten “Outdoor” Rahatlığı

Sneakerdan vazgeçemeyenlerin adresi Sport in Street yeni sezonda outdoor ayakkabı koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Su geçirmez modellerin ö...

Sneakerdan vazgeçemeyenlerin adresi Sport in Street yeni sezonda outdoor ayakkabı koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Su geçirmez modellerin ön olanda olduğu outdoor koleksiyonu; Sport in Street mağazalarında rahat ve sağlam adımlar atmak isteyenleri bekliyor!

Dünyaca ünlü markaların en yeni modellerini cazip fiyatlarla sneaker severlerle buluşturan Sport in Street; Sonbahar Kış sezonunda outdoor ayakkabı koleksiyonuyla da fark yaratıyor.

Lumberjack, Dockers by Gerli, Kinetix gibi dünyaca ünlü markaların onlarca outdoor ayakkabı modelinin yer alığı koleksiyonda, şıklık konforla buluşuyor.

Su geçirmez modellerin ön planda olduğu outdoor modellerde siyah, kahverengi, gri gibi sonbahar renkleri yeşil, mavi, turuncu, mor gibi sıcak renklerle buluşuyor. Erkek, kadın ve çocuklar için onlarca farklı modelin bulunduğu koleksiyon; 149,99 TL’den başlayan fiyat aralığıyla da her bütçeye hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi