Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Türkiye’de bir ilk daha 'Nedime Koleksiyonu'

Gelinlik sektörünün öncüsü AKAY, parti tadında düğün konsepti hayal eden genç çiftler için ‘Türkiye’nin ilk Nedime Koleksiyonu’nu yaratt...


Gelinlik sektörünün öncüsü AKAY, parti tadında düğün konsepti hayal eden genç çiftler için ‘Türkiye’nin ilk Nedime Koleksiyonu’nu yarattı…

Trendleri takip etmek yerine, yeni trendler yaratmayı hedefleyen, gelinlik sektörüne getirdiği öncü ve farklı yaklaşımlarla dikkat çeken AKAY, “Büyük Beden Koleksiyonu” ndan sonra Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek “Nedime Koleksiyonu” hazırladı.

Düğünler gelinler için olduğu kadar gelinin en yakın arkadaşları ve akrabaları için de büyük önem taşır. Bu özel günde aynı tarz giyinerek geline eşlik etmek isteyen nedimeler için oluşturulan özel koleksiyonda birbirinden şık elbiseler göz kamaştırıyor. Şifon ve satenin romantik dokusundan yararlanılarak oluşturulan koleksiyonda sarı, lila, hardal, pudra ve mavi renk alternatifleri bulunuyor. Ayrıca aynı model elbiselerin yanı sıra aynı renk fakat farklı tarzlarda tasarlanan modeller de bu özel koleksiyonda yer alıyor.


AKAY Baş Tasarımcısı Sezanur Akay, bu özel çalışmanın çıkış noktasını şöyle özetliyor: “Türkiye’de düğün anlayışı da evrim geçiriyor. Gençler, geleneksel törenlerimizin küresel kültürün yansıması olan parti tadında kutlamalarla birleştirildiği düğün hayalleri kuruyorlar. Biz de dünya trendlerini ülkemize uyarlayıp, Türk geleneksel düğün ritüellerini parti konseptiyle örtüştürerek Türkiye’nin İlk “Nedime Koleksiyonu”na imza attık. Bu tarz çalışmaların sektör için yenilikçi ve olumlu, çiftler için ise sıra dışı ve unutulmaz olacağına inanıyoruz.”


Nedimeleri için AKAY’ın birbirinden şık Nedime Koleksiyonu’nu tercih eden gelin adayları, hem arkadaşlarıyla unutulmaz bir anıyı paylaşacak hem de yıllarca hafızalardan silinmeyecek keyifli bir düğüne ev sahipliği yapacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe