Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeniden keşfetmeye hazır mısınız?

Pierre Cardin’in profesyonel stil danışmanları eşliğinde kendi tarzınızı yeniden keşfetmeye hazır mısınız?  Her hafta 10’u aşkın Pierre Ca...

Pierre Cardin’in profesyonel stil danışmanları eşliğinde kendi tarzınızı yeniden keşfetmeye hazır mısınız? 

Her hafta 10’u aşkın Pierre Cardin mağazasında gerçekleşen ‘Stil Günleri’nde markanın bünyesindeki 17 stil danışmanı, size giyiminizle kendinizi ifade etme ayrıcalığını yaşatmak için ilham kaynağı olacak. Üstelik yüzde 30 indirim ayrıcalığıyla...

Ünlü moda markası Pierre Cardin, vizyoner, dinamik ve deneyimli bir ekip tarafından oluşturulan 2016-2017 sonbahar/kış koleksiyonuyla fark yaratıyor. Sezona yepyeni bir soluk katan parçalarıyla konforun ve şıklığın altını çizen Pierre Cardin, giyimine özen gösteren ve detaylara önem verenlerin markası olarak öne çıkıyor.

Farklı tarzlara uygun geniş bir tasarım yelpazesine sahip ünlü marka, müşterilerinin kendilerini daha özel hissetmeleri için her hafta 10’u aşkın mağazada gerçekleşecek ‘Stil Günleri’yle, herkesin kendi tarzını yaratmasında ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

STİLİNİZİ YENİDEN KEŞFEDİN

Pierre Cardin bünyesinde yetiştirilen 17 profesyonel stil danışmanı, mağazaya gelen misafirlere kendi stillerini oluşturabileceği önerilerde bulunuyor. Bu özel gün boyunca stil danışmanları müşterilerin proporsiyonları, fiziksel özellikleri, meslekleri, yaşam tarzları gibi birçok özel bilgiyi derleyip kişiyle uyumlu bir stil oluşturuyor ve alışveriş deneyimine profesyonel dokunuşlar katıyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe